Bucuresti

Manichiurile recomandate pentru munca de la birou!

Manichiurile recomandate pentru munca de la birou!

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
258

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Nu numai ținuta vestimentară este aparte, atunci când mergem la servici! Inclusiv felul în care ne aranjăm unghiile, este recomandat să fie diferite. Spre exemplu, manichiurile realizate cu culori foarte aprinse sau strălucitoare, nu sunt deloc recomandate pentru ținuta de birou. Acestea sunt mult prea agresive și nepotrivite pentru activitatea de birou. În astfel de situații este indicat să optați pentru nuanțele pastelate și nude de oje. Puteți aplica decoruri simple sau puteți realiza și picturi mici și discrete, însă.

Manichiura clasică tip French este , de asemenea, foarte potrivită și elegantă pentru birou. Aspectul îngrijit, simplu și elegant în același timp, întotdeauna impresionează în mod foarte plăcut, atât colegii cât și....persoanele din conducere. Pot fi folosite geluri sau oje moderne de culori închise și simple. Sunt potrivite pentru astfel de activități. Mai puteți apela și la puțină strălucire, însă nu prea mult. Pot fi concepute și manichiuri moderne cu Glitter, pe una sau două unghii, fără a ieși în evidență în mod supărător, bineînțeles.

Produse moderne pentru manichiuri interesante pentru birou


Nailshop Everin este un magazin online foarte modern și interesant care vă oferă o mulțime de produse care vă pot ajuta să arătați impecabil și la birou. Este vorba despre produse marca EVERIN, care sunt produse profesionale, ce pot fi comandate atât de către saloane de înfrumusețare cât și de către persoanele care doresc să își facă singure manichiura acasă. Fiind profesionale, sunt de un real ajutor și pentru cei aflați la început de drum.

Oferta companiei cuprinde în momentul de față geluri pentru construcție, geluri color, oje semipermanente, aparatură modernă, ustensile și accesorii, soluții principale de tip bază sau top, pudre acrilice, etc. Dacă vă pricepeți oarecum și aveți și puțină experiență în acest domeniu, va fi util să analizați această ofertă complexă. Avantajos este că puteți lucra cu produsele aceluiași producător și efectele se vor vedea imediat.

Este motivul principal pentru care oferta trebuie luată în considerare și de firmele specializate din domeniul Beauty. Persoanele care au lucrat deja cu produse si accesorii unghii marca EVERIN pot confirma faptul că acestea sunt extraordinare. De altfel, este o marcă renumită și în alte țări din Europa, nu numai în România.
Așadar, aici aveți ocazia să găsiți geluri de culori potrivite pentru ținute moderne și frumoase adecvate muncii de birou.

Tot de aici puteți cumpăra și produsele pentru manichiuri mai sofisticate pentru evenimente mai festive. Prețurile nu sunt deloc ridicate, periodic se organizează și campanii interesante de reduceri, de care puteți profita. Cumpărarea dintr-un singur loc a tuturor categoriilor de produse, mai înseamnă nu numai rezultate foarte bune din punct de vedere estetic, ci și costuri mai reduse pentru serviciile de transport.