Bucuresti

Manowar canta in limba romana!

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
703

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Manowar a demarat saptamana aceasta turneul „Death To Infidels Tour 2009", in cadrul caruia vor fi cap de afis al unora dintre cele mai importante festivaluri rock de pe batranul continent, printre care si B\'ESTFEST AFTERSHOCK, pe 5 iulie. Trupa a pregatit de asemenea si nou material, EP-ul „Thunder in the Sky", prologul albumului „Hammer Of The Gods", care include si mult-asteptata versiune in limba romana a piesei „Father"!

EP-ul „Thunder in the Sky" este conceput ca introducere in Asgard Saga, colaborarea fara precedent dintre MANOWAR si cel mai bine vandut autor de literatura fantastica din Germania, Wolfgang Hohlbein. Versiunea "de turneu" a EP-ului este elaborata ca un produs de colectie, si poate fi achizitionata de la toate festivalurile la care Manowar va fi headliner, inclusiv de la AFTERSHOCK. De asemenea, „Thunder in the Sky" este disponibil la vanzare si in format MP3, in magazinul online al trupei, "The Kingdom Of Steel" (http://store.magiccirclemusic.com/) . EP-ul include piesele "Thunder In The Sky", "God Or Man", "Let The Gods Decide", "Die With Honor", "The Crown And The Ring" (2008), precum si versiunile piesei "Father", in germana, italiana, maghiara, bulgara, norvegiana, spaniola, franceza, greaca, turca, poloneza, japoneza, croata, portugheza, finlandeza si romana!


Manowar despre piesa „Father" aici.

Mesajul Manowar pentru fanii din Romania aici.


Piesa "Father" in limba romana:
www.emagicentertainment.ro/exterior/Bestfest/Manowar-Tata(Father Romanian_Version).mp3

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Fanii Manowar ii vor vedea pe "the kings of metal" pe data de 5 iulie, la Romexpo, in cadrul B\'ESTFEST AFTERSHOCK, in aceeasi zi urmand a concerta si HollyHell, Trooper, Thunderstorm, Nexus si Ulytau. Line-up-ul B\'ESTFEST 2009 ii mai include pe The Killers, Moby, Motörhead, Franz Ferdinand, Orbital si Santana, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.