Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Margareta Paslaru si jazzistul american Mike Davison sustin in cadrul EUROPAfest 4 workshopuri

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1377

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

EUROPAfest, gazduieste anul acesta 4 workshopuri sustinute de doua personalitati de seama din lumea artistilor nationali si internationali.


Avand ca motto:
“In tinerete ne straduim sa ne facem un nume
La maturitate trebuie sa folosim numele spre binele altora”
artista Margareta Paslaru va impartasi din experienta sa scenica muzicienilor dornici sa atinga culmile succesului intr-un workshop mult-asteptat "Repetitie generala".
“De cate ori am remarcat tineri talentati, i-am invitat in cadrul rubricii radiofonice “Margareta prezinta pe...” incurajandu-i si prin includerea lor in propriile-mi proiecte, cum este cazul chitaristului-aranjor Calin Grigoriu.”
La EUROPAfest 2014, in cadrul workshopului sustinut de artista muzicianul va prezenta un moment solo, dupa care o va acompania pe celebra actrita Emilia Popescu la piesa “Turneul” si pe tanara Mirela Jienescu la piesa “Emotii caudate sentimente”. Muzica si textul ambelor piese apartin Margaretei Paslaru, sunt reorchestrate de Calin Grigoriu si figureaza pe noul CD “Actorii canta' in beneficiul campaniei nationale “Artistii pentru Artisti” UNITER.
Workshopul va fi urmat de un concert de jazz cu trupe din Bucharest international Jazz Competition.
Informatii despre accesul la eveniment se gasesc pe www.jmEvents.ro .

Workshop: Michael Davison | USA
21 mai | What is Cuban Music ?
22 mai | What is Latin Jazz ?
23 mai | What is Jazz Performance ?
15:00 | Ibis Caffe

Michael Davison este atat un interpret legendar, cat si profesor respectat, compozitor publicat si etnomuzicolog. Dragostea lui Davison pentru muzica i-a modelat viata si cariera. Este un artist cautat in intreaga tara ca interpret si professor. Ca interpret, a sustinut recitaluri peste tot in SUA, dar si in Franta, Olanda, Spania, Africa de Sud, China si Cuba. Davison a inregistrat patru CD-uri de jazz, atat ca lider, cat si ca membru de trupa. El este in Romania pentru competitia Bucharest International Jazz Competition, unde detine functia de presedinte al juriului,
Cei interesati sa participe la workshopurile de jazz sunt rugati sa contacteze organizatorii la office@jmevents.ro.

Filtre articol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro