Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mari Succese - Eugen Doga

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
775

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 27 ianuarie 201716:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Vă invităm vineri, 27 ianuarie,orele 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei unde va avea loc, în premieră pentru România, lansarea albumuluiMARI SUCCESE al celebrului compozitor basarabean Eugen Doga, un numeaflat pe lista celor 200 de mari personalităţi ale lumii din toate timpurile.

Editat de Casa de Discuri EUROSTAR, acest album este primul (!!!) care apare în România şi include şi faimoasele sale valsuri de recunoaştere universală, teme din filme celebre („Şatra”, „Lăutarii”, „Maria Mirabela”), piese de muzică uşoară, toate şlagăre ale celui considerat de americani „Personalitatea Mileniului” (2000), iar de către ruşi „Şoimul de Aur al muzicii de film (Trofeul Academiei Naţionale şi Ştiinţe Cinematografice din Rusia, 2008).Până în prezent Maestrul Doga, unul dintre foarte puţinii compozitori ai lumii care au compus şi au interpretat toate genurile muzicale clasice, cu excepţia muzicii de operă, a lansat în mai multe ţări, peste 30 de albume cu muzică din filme celebre.

La evenimentul prezentat de Octavian Ursulescu vor participa, alături de compozitor, E.S. Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova în România şi numeroase personalităţi ale vieţii cultural-artistice, reprezentanţi din show-biz, interpeţi, compozitori, iar invitaţi speciali vor fi actriţa Medeea Marinescu (protagonista filmuluiMaria Mirabela”), vedeta basarabeanăIurie Sadovnic (care va interpreta piese de pe disc) şi Mihai Constantinescu, la rându-i prezent pe album.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro