Bucuresti

Marirea sanilor

Marirea sanilor

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1217

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Impreuna cu cateva colege am iesit si noi ca fetele in oras. Avem o colega care este cel putin narcisista, si care este preocupata extraordinar de mult de aspectul fizic. Si asta o spun eu ca femeie, care de asemenea imi aloc mult timp, ca sa ma aranjez si pentru mine in general, doar sunt femeie. Ioana vrea sa isi faca o operatie pentru marirea sanilor, dar inca nu este foarte sigura pe ea.

Ioana isi doreste un bust generos, pentru ca din pacate pentru ea, natura nu a fost atat de darnica cu ea. Insa marirea sanilor prin implanturi mamare “silicoane” este o interventie foarte individualizata si ar trebui sa o faca pentru doar ea si atat. Nu pentru a indeplini dorintele altcuiva sau pentru a semana unei imagini ideale. Eu sunt foarte multumita de corpul meu si ma simt foarte bine in pielea mea. De aceea am discutat cu Ioana, daca isi doreste cu adevarat o astfel de interventie.Iar daca raspunsul este da, ei bine trebuie sa mearga la o clinica cu renume, cu medici chirurgi foarte buni pentru a evita eventualele complicatii si neplaceri ce pot aparea in urma unei astfel de interventii.

Am aflat ca Ioana viseaza la un bust mai generos, iar o astfel de interventie de marire a sanilor, ii poate creea un avantaj estetic, intrucat isi echilibreaza silueta, si mai mult decat atat, imbunatateste imaginea de sine, si in acelas timp creste increderea in sine.

Se pare ca Ioana este hotarata sa faca o astfel de interventie. Printre colegele cu care am iesit, se afla Georgiana care a recurs nu de mult la o operatie de marire a sanilor, si totul a decurs fara probleme. Iar sanii ei, trebuie sa recunosc, ca arata minunat. Decolteul ei generos este superb, atrage si privirile femeilor. Georgiana recomanda cu caldura clinica Zetta, deoarece din echipa medicala fac parte doar profesionisti, cu mii de ore de experienta, adunate in operatii sofisticate, aparatura morderna de ultima generatie, si conditiile de lux si maximum de igiena in care se desfasoare interventiile.

Este important ca medicii sa aiba experienta necesara, spune Georgiana, care nu a avut absolut niciun fel de probleme, iar recuperarea a decurs normal si a fost una chiar rapida. Si in ciuda serviciilor de inalta calitate, preturile sunt de bun simt. Urmeaza ca Ioana sa se programeze pentru o astfel de operatie, si sa asteptam sa vedem rezultatele. Acum si Ana, o alta colega, parca este interesata de o interventie pentru marirea sanilor, dar mai asteapta, sa vada noul bust al Ioanei.