Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Marmura - o alegere inspirata pentru casa ta

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 6 zile
Apartine de
SEO Power
Vizualizari
292

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței, toți ne dorim materiale rezistente, durabile, dar și cu un aspect plăcut. Din acest motiv, specialiștii în domeniu recomandă piatra naturală. Utilizată încă din cele mai vechi timpuri, aceasta se remarcă prin caracterul unic, dar și varietatea de modele. Poți alege să folosești marmură, granit, travertin, iar casa ta, cu siguranță, poate căpăta un aspect nou, ușor de remarcat.

Dintre toate tipurile de materiale, marmura este cea mai apreciată și utilizată. Aceasta este disponibilă într-o gamă variată de culori și se remarcă prin caracteristicile sale unice. Astfel, poți opta pentru marmură albă, neagră sau gri, dar și pentru nuanțe inedite, precum turcoaz sau verde. Mai mult, pentru că este un material foarte căutat, ai la dispoziție o mulțime de variante de unde poți achiziționa ceva care să se potrivească perfect cu casa ta. Drept urmare, te poți orienta către marmura Bucuresti sau orice alt oraș din țară. Iată de ce acest material este foarte apreciat de cât mai mulți oameni:

O poți întreține cu ușurință
Atunci când vine vorba de curățenie, toți ne dorim materiale care se pot șterge ușor. În plus, o locuință curată și îngrijită îți oferă acel sentiment de liniște și relaxare. Din acest motiv este important să alegem cu atenție materialele utilizate în amenajare. Dacă te-ai decis să folosești marmura în cadrul locuinței tale, trebuie să știi că nu o poți curăța cu detergenți pe bază de acizi, din cauza că aceasta se poate mătui. Astfel, este recomandat să folosești doar detergenți speciali și, în plus, este indicat să apelezi la diferite tratamente care au rolul de a menține aspectul frumos. În acest sens e important să știi că prețurile sunt chiar accesibile.

Marmura este un material foarte rezistent
Așa cum spuneam, piatra naturală este apreciată pentru rezistență. Vorbind despre marmură, este bine să știi că aceasta nu se poate zgâria ușor și rezistă șocurilor termice sau mecanice. Datorită compoziției sale, acest material se remarcă prin frumusețe și durabilitate.

Marmura poate să mărească spațiul
Atunci când vrei să amenajezi o încăpere mică, poți alege marmură albă. Această nonculoare mărește vizual spațiul, astfel încât camera poate părea mult mai aerisită. În plus, oriunde ai alege să o folosești, aceasta nu va încărca spațiul. În acest fel, poți opta pentru acest material în bucătărie, în baie sau pentru pardoseala din întreaga locuință.

Există riscul de a se păta cu ușurință
Așa cum spuneam, marmura are numeroase avantaje, însă vine și cu un mic dezavantaj, de care ar trebui să ții cont. Marmura albă se pătează destul de ușor. Totuși, trebuie să ții cont că nu trebuie să depui mari eforturi pentru a le îndepărta, însă este de preferat să nu o folosești în spațiile unde există un risc mare de a se murdări, cum ar fi blatul din bucătărie. Totuși, acest lucru nu trebuie să te dea înapoi, mai ales că are o durată de viață de peste 40 de ani, oferind locuinței tale un plus valoare și un aer sofisticat.

Așadar, poți folosi marmură atunci când dorești să oferi un aer fresh locuinței tale. Chiar dacă are un preț mai ridicat față de alte materiale și există riscul de a o păta cu ușurință, trebuie să iei în calcul numeroasele avantaje, precum aspectul, durabilitatea și rezistența.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/