Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Masina anului 2010 in Romania

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1439

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 20 noiembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

La initiativa APAR (Asociatia Presei Auto din Romania), zece vedete si cele zece finaliste ale competitiei nationale "Masina anului 2010 in Romania" se vor reuni vineri 20 noiembrie, ora 10.30 la Hotel RAMADA PARC, Bdul Poligrafiei 3-5) la VIP Eco Challenge.

Bucuresti, 19 noiembrie 2009 - VIP Eco Challenge este o initiativa prin care Asociatia Presei Auto din Romania vrea sa promoveze initiativele ecologice legate de automobile si mai ales un stil de sofat care sa utilizeze cat mai putin carburant. Ceea ce presupune s un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator. Emisiile poluante ale autoturismelor sunt direct legate de cantitatea de benzina sau motorina utilizate, astfel ca tehnicile de sofat care ajuta la diminuarea consumului autoturismului sunt benefice pentru oameni dar si pentru natura. VIP Eco Challenge se va desfasura sub forma unui concurs la care Octavian Belu, Ivan Patzaichin, Mihai Constantinescu, Monica Davidescu, Anamaria Ferentz, Iuliana Marciuc, Mihai Cioceanu, Tavi Colen, Aurelian Temisan si Gheorghe Turda vor conduce cate un autoturism pe un traseu prestabilit incercand sa obtina un consum de carburant cat mai redus.

Pentru ca vor fi prezente modele din clase diferite si cu motoare de capacitate cilindrica diferita, consumul mediu obtinut se va raporta la cilindreea motorului. In acest fel evaluarea va fi una echidistanta.

Cele zece masini cu care VIP-urile vor participa la concurs sunt Chevrolet Cruze, Ford Fiesta, Hyundai i20, Kia Soul, Mazda3, Opel Astra, Peugeot 206 plus, Renault Fluence, Toyota Avensis si Volkswagen Polo, ele fiind desemnate pentru a participa in finala competitiei nationale "Masina Anului 2010 in Romania".

Traseul de test cuprinde o bucla inchisa de aproape 10 km in partea de nord-vest a orasului Bucuresti, o zona intens circulata, concursul desfasurandu-se intre orele 11:00 - 12:00, astfel incat participantii sa concureze in conditii de trafic specifice orasului Bucuresti.

VIP Eco Challange este organizata cu mai putin de o luna inainte de competitia "Masina anului 2010 in Romania". Unul dintre cele zece autoturisme care vor participa la aceasta proba eco urmeaza sa fie desemnat castigator absolut de catre un juriu format din cele mai autorizate voci ale presei auto din Romania. Atat Eco Challenge cat si "Masina anului 2010 in Romania" sunt doua initiative APAR avand ca parteneri media televiziunea nationala, alte statii TV comerciale, cotidiane de mare tiraj si reviste auto specializate.

VA ASTEPTAM asadar VINERI, 20 noeimbrie, la ora 10.30 la Hotel RAMADA PARC la una dintre cele mai atractive competitii auto ale sfarsitului de an, eveniment care va fi rumat de un cocktail

PROGRAMUL evenimentului
- ora 10:30 Adunarea la Hotel Ramada Parc
- ora 10:45 Speech Dan Vardie
- ora 11:00 Sedinta Tehnica
- ora 11:30 START VIP ECO CHALLENGE
- ora 12:30 SOSIRE
- ora 13:00 Festivitatea de premiere.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro