Bucuresti

Masters of Dirt, in premiera in Romania

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1598

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 octombrie 201414:00, 20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Masters of Dirt, în premieră în România, pe 4 octombrie la Romexpo!

Events prezintă Masters of Dirt, în premieră în România: suspans și acțiune la cote maxime într-un show extravagant de freestyle motocross de ultimă generație! Sâmbătă, pe 4 octombrie, cascadorii de la Masters of Dirt vor susține două reprezentații la București, la Romexpo, în Pavilionul Central - prima de la ora 14:00, iar cea de-a doua de la ora 20.00. Ziua va culmina cu o petrecere monstruoasă, de la ora 22:00, tot la Romexpo, în Pavilionul E1.

Pentru prima dată la București, Masters of Dirt (MOD) este cel mai frenetic și mai emoționant show de freestyle motocross, un concept unic de eveniment ce combină cele mai periculoase demonstrații sportive într-un spectacol exploziv, plin de adrenalină! Piloți de FMX, BMX/MTB, Mini Bike și Quad de pe patru continente diferite, nume sonore pentru fanaticii acestor sporturi, ale căror cascadorii înregistrează milioane de vizualizări pe YouTube, își etalează măiestria și îndemânarea tehnică într-un spectacol care te lasă fără suflare. The kiss of death, dublu backflip, dublu frontflip, triplu și cvadruplu tailwhip - cu alte cuvinte, salturi periculoase, trickuri, întoarceri nebunești, toate acestea sunt ingredientele unui show pe parcursul căruia riderii sar peste un spațiu ce-ar egala lungimea unui tramvai și se ridică în aer până la etajul trei al unui bloc obișnuit! Se adaugă momente absolut incendiare (la propriu și la figurat) semnate de Fuel Girls, care fac un show cu flăcări spectaculos, precum și beaturile DJ Mosaken, responsabilul muzical MOD care nu-i va lăsa pe pasionații de motoare puternice și de cascadorii pe roți să răsufle între uluitoarele momente de acrobație.

Riderii confirmați până în acest moment sunt:
-FMX - Edgar Torronteras (unul dintre cicliștii originari ai concursului FMX, îmbină abilitățile de ciclist cu beatboxul), Antionio Navas, Rocky Florensa, Massimo Bianconcini, Alastair Sayer (copilul rebel al Africii specializat în freeride și dirt bike; stilul său unic de FMX a uimit Botswana și i-a atras ulterior fani din lumea întreagă)
-Quad - Ales Rozman
-BMX/MTB - Patrick Guimez (legenda BMXului, francezul căruia nu îi este rușine să se dea în spectacol fără suspensii) și Bienvenido Aguado (fost gimnast, primul care a reușit să realizeze corect o aterizare pentru dublu frontflip).

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta