Bucuresti

Micul Prinț în Constelația Artelor

Detalii eveniment

Telefon
0735538001
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
135

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 3 septembrie 2021 - Duminica 12 septembrie 202116:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Începând cu 3 septembrie, proiectul ”Micul Prinț în Constelația Artelor” se mută în soarele amiezei! Locul rămâne același - Aleea Scriitorilor din Parcul Titanii – dar de la ora 16:00 și cu o zi în plus, pentru a recupera atelierele care nu au putut fi desfășurate în zilele cu ploi! Vă așteptăm așadar cu cei mici la lectură și jocuri creative în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, după cum urmează:

  • 3 septembrie - SCENOGRAFIE – RECUZITĂ – MĂȘTI (Coordonator atelier: Mariana PACHIS, scenograf)
  • 4 septembrie - ILUSTRAȚIE GRAFICĂ - BENZI DESENATE (Coordonator atelier: Alexandra ATOFANI, grafician)
  • 5 septembrie - PUBLICITATE – MARKETIZAREA INFORMAȚIEI (Coordonator atelier: Monica APOSTOL - Director agenție de consultanță & publicitate)
  • 10 septembrie - STATUI, DEFILEU – HAPPENING ARTISTIC (Coordonator atelier: Loreta NECULAI , actriță)
  • 11 septembrie - ECRANIZARE – FILMAREA DIALOGULUI LA CAMERĂ, ÎNCADRAREA ȘI DECUPAJUL (Coordonator atelier : Pavel POPESCU, director de imagine)
  • 12 septembrie - - RITM & ARMONIE - COMPLEMENTARITATEA MUZICII + DANS sau CORPUL ca INSTRUMENT DE COMUNICARE ( Coordonatori atelier: Philip GORUN - muzician și Marius BOBOC , absolvent Teatru/Dans)

Creație, costume, desen, mișcare, film, jocuri de rol, dans – iată ”temele” de joacă inteligentă pe care coordonatorii fiecărui atelier abia așteaptă să le ”rezolve” împreună cu copii aflați în ultima săptămână de vacanță și în prima săptămână de școală! O tranziție perfectă spre temele serioase pe care le vor avea de făcut! Fiecare copil prezent va primi caiete de lucru special create, activitățile vor fi moderate de cei mai simpatici dintre oamenii mari care lucrează în domeniul artelor frumoase și comunicării, iar organizatorii garantează tuturor o joacă deșteaptă și amuzantă! Accesul este liber pentru un număr de 20-25 de copii pentru fiecare întâlnire și toate atelierele se vor desfășura într-un perimetru delimitat de gărduțuri de lemn, in care să se poată efectua controlul accesului și igienizarea.

*Inițiativă educațională și proiect semnat Ana Teodora Marian
** Proiectul este finanțat de Primăria Sector 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local