Bucuresti

Mini-GHID pentru cum îți faci cont la un cazino online!

Mini-GHID pentru cum îți faci cont la un cazino online!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 saptamani si 5 ore
Vizualizari
92

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În România, operatorii licențiați de jocuri de noroc au portofolii tot mai bogate la care te poți distra, dar la care poți obține și câștiguri considerabile. Pentru a ajunge în punctul respectiv, este nevoie să parcurgi câteva etape. Cel mai adesea, fiecare agenție în parte are câteva elemente specifice, prin care se deosebește de concurență.

Cu toate acestea, procesul de creare și validare a contului de membru este cam același, mulți pași fiind necesari datorită legilor în viguare. Spre exemplu, dacă ești curios cum efectuezi Mozzart Casino login, vezi detalii aici, alături de alte informații utile dacă te hotărăști să îți creezi cont la acest operator. Fără alte introduceri, iată ce să ai în vedere când vrei să te distrezi la jocurile de noroc online, în mod oficial!

Ce trebuie să faci înainte de a-ți deschide cont la un cazino?

Înainte de a începe prezentarea procesului de înregistrare, este bine să ții cont de câteva elemente cheie, care îți vor afecta activitatea pe viitor. În primul rând, alege-ți cu grijă operatorul la care îți vei face cont. El trebuie să îndeplinească unele criterii generale, dar și unele personale:

 • Joacă doar la operatori licențiați de ONJN, care își desfășoară activitatea legal.
 • Studiază agenția și vezi ce îți oferă, dacă este potrivită preferințelor și nevoilor tale, ținând cont de:
  • Portofoliul de jocuri disponibile, tipul lor, numărul lor, diversitatea tematicilor, etc.
  • Componența pachetului de bun venit și programul de fidelizare a membrilor.
  • Metodele de plată disponibile pentru depuneri și retrageri.
  • Disponibilitatea pentru dispozitivele mobile (optimizarea site-ului / aplicație).
  • Valoarea minimă și maximă a mizelor acceptate (în medie).

Odată ce ai stabilit lista criteriilor de selecție, vezi care sunt cazinourile disponibile și alege-l pe cel care le îndeplinește pe toate, ori cel puțin, pe cele mai importante, din punctul tău de vedere. Atenție însă, licențierea agenției nu ar trebui să fie opțională, ci obligatorie!

Cum îți faci un cont la un cazino licențiat?


Odată ce ți-ai ales agenția unde vrei să îți încerci norocul, va fi nevoie să îți faci și un profil de membru. Cel mai adesea, procesul durează doar câteva minute și constă în câțiva pași standard:

1. Intră pe site-ul sau pe aplicația cazinoului.
2. Apasă pe butonul de “Înregistrare”.
3. Odată ce ți s-a deschis formularul de înregistrare, completează câmpurile din el. Unele agenții au mai multe secțiuni, precum Maxbet, Netbet sau WinMasters, în timp ce unii operatori au o singură pagină unde sunt toate segmentele, precum Casa Pariurilor. Vor exista în total, mai multe câmpuri obligatorii unde îți vor fi solicitate date, precum:

 • Numele și prenumele
 • Adresa unde locuiești
 • Viitorul nume de utilizator și parola pe care vrei să o ai
 • CNP-ul (pentru a se atesta vârsta pe care o ai și că nu mai deții un cont la același operator)
 • Numărul de telefon

4. Finalizează completarea formularului, iar dacă acesta conține un câmp pentru un cod promoțional, introdu-l pe cel al pachetului de bun venit dorit. Spre exemplu, la Unibet există 3 tipuri de astfel de cadouri pentru noii membrii (Cazino, Poker, Pariuri Sportive), așa că ai grijă la codul pe care-l introduci.

După ce ai terminat această etapă, contul tău va fi creat. Pentru a putea să îl folosești, făcând depuneri și retrageri, va fi nevoie să mai treci printr-o etapă. Verificarea KYC (“Know Your Customer”) este și ea impusă prin lege și implică trimiterea unor dovezi ale informațiilor pe care le-ai specificat în formularul de înscriere.

Actele care sunt solicitate în această parte pot varia de la cazino la cazino, cel mai adesea fiind cerute poze ale unei facturi de utilități, a unui act de identitate (ex.: buletin, carnet de conducere, pașaport, etc.) și a unui card bancar (fără codul CVV). Dacă alegi un operator licențiat, toate datele pe care le oferi vor fi protejate cibernetic, însă dacă îți faci cont la o agenție ilegală, te vei pune în multiple pericole.

După ce formularul și documentele au fost verificate, vei fi înștiințat că ai contul de membru activ și funcțional, așa că poți începe să te distrezi. La fiecare pas de mai sus este bine să ai câteva detalii în vedere, precum:
 • Datele din formular trebuie să fie personale, reale, complete și corecte.
 • Pozele pe care le trimiți trebuie să fie clare, cu documentele întregi, luminate bine și să respecte indicațiile date de cazino (ex.: ca format, dimensiune, etc.).
Dacă ții cont de direcțiile din acest articol și citești cu atenție informațiile furnizate de agenție, vei avea parte de experiențe plăcute. Nu neglija niciun detaliu, mai ales când îți poate pune în pericol siguranța!