Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Misiunea Bucuresteni

Detalii

Social links
Categorie
Despre Bucuresteni.ro
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
30271

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sub moto-ul "Punem Bucurestiul sub lupa", Bucuresteni.ro isi propune sa inglobeze informatii existente online cu informatii care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat. De asemenea ne-am propus sa strabatem Bucurestiul in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe "teren".

Pentru a deveni un site de referinta in Bucuresti aducem imbunatatiri pe toate domenile de activitate, reusind sa realizam pe langa sectiunea de Firme, un Index de Persoane ce promoveaza persoanele fizice si care cuprinde in prezent o lista complexa si utila cu: doctori, avocati, notari, profesori, evaluatori, instructori auto, iar cu ajutorul dumneavoastra dorim sa facem cunoscuti si mesteri pentru casa demni de recomandat: instalatori, faiantori, zugravi, tamplari, electricieni etc.

Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei. Nu am omis nici frumusetea orasului Bucuresti de odinioara si am reusit sa oferim in imagini prin intermediul sectiunilor Obiective Turistice si Parcuri o particica din ce inseamna orasul si mandria de a spune ,,SUNT BUCURESTEAN''

Anunt Platina Pachete de promovare

Bucuresteni.ro este primul motor de cautare local din Bucuresti, ce isi propune sa ofere o alternativa la promovarea ineficienta in on-line, motiv pentru care s-a renuntat la bannere si totul este orientat spre SEO.