Bucuresti

Mobilă de calitate din lemn masiv la Ronex București

Detalii articol

Web
https://www.ronexprod.ro/produse.php
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
766

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Mobila este un element cheie în decorul fiecărei case și este eticheta gusturilor fiecărei familii.

Ronex, producător de mobilă București, are o experiență de peste 20 de ani în realizarea produselor de mobilier din lemn masiv, ceea ce le permite să fie alegerea perfectă pentru comenzile dumneavoastră și în oferirea de consultanța în amenajarea și decorarea spațiilor de care dumneavoastră dispuneți. Aici aceștia împletesc talentul meșterilor cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului.

Pentru o mobilă de calitate alegerea perfectă estemobila din lemn masiv datorită avantajelor sale. Aceasta este mult mai rezistentă în timp spre deosebire de lemnul prelucrat, detaliu destul de evident și în aspectul acestora. Frumusețea lemnului masiv este dată de notele clasice ce încarcă încăperea decorată cu un farmec incontestabil. Îngrijită așa cum se cuvine, mobila din lemn poate rezista decenii întregi și va face față cu brio greutății mulțimilor de cărți și a obiectelor decorative precum bibelourile grandioase. În plus,dacă nu a fost îngrijit corespunzător, lemnul masiv poate fi recondiționat în orice moment pentru a reveni la farmecul avut la momentul ieșirii din fabrică.

Ronex Producție SRL, producător de mobilă București beneficiază de utilaje performante și de măiestria unor mari maeștri, astfel producând o gamă diversificată de mobilier din lemn masiv pentru living, camera de zi, dormitor, birou și pentru orice încăpere veți avea nevoie.Ceea ce îl face unic sunt finisajele manuale în stil antichizat, pe bază de ulei sau ceară solidă. Mobila în stil modern corespunde caracteristicilor actuale de amenajări interioare. Procesul de producție este flexibil pentru a preîntâmpina și a soluționa cerințele clienților.

Pe site-ul acestora, www.ronexprod.ro, intrați și vizualizați galeria de produse din gamele dorite: clasic, contemporan și modern. Imaginile sunt reprezentative pentru posibilitățile acestora ca producător de mobilă, situație ce oferă clienților oportunitatea de a aprecia calitatea acestora.

Pentru a cere o ofertă introduceți datele necesare în secțiunea de „cerere ofertă” si aceștia vă vor contacta sau, mai simplu, îi puteți contacta dumneavoastră la telefon.

Ronex, producător de mobilă București realizează și mobilier de lux executat din lemn masiv de diferite esențe, pentru a crea o atmosfera specială, plină de eleganță precum fotolii și canapele în stil baroc, mobilă sculptată cu finisaje cu foițe de aur sau argint sau cu tapițerii de cea mai bună calitate precum catifea sau mătase. Descoperiți mobilier de calitate cu tradiție și eleganță la Ronex București, producător apreciat al mobilei de calitate.

Filtre articol

Categorie articol: Mobila si accesorii