Bucuresti

Mobila esenţială în sufrageria ta

Mobila esenţială în sufrageria ta

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
944

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când ai invitaţi la cină şi vrei să-i impresionezi cu alura ta de gazdă nemaipomenită, trebuie să ai unde să îi inviţi şi să le oferi cele mai bune mâncăruri, dar şi cea mai bună atmosfera în care să se simtă cât mai confortabil. În primul rând, este grozav pentru tine să ştii că ai toată locuinţa organizată şi fiecare cameră pusă la punct, utilată şi mobilată în cel mai potrivit şi practic mod pentru ca traiul în acea casă să te mulţumească. Una dintre încăperile de baza ale casei tale este sufrageria pentru că aici primeşti lumea, aici iei cina şi mesele din timpul zilei alături de familia ta, aici îţi întâmpini prietenii şi îţi petreci cel mai mult timp la parter, în afară de camera de bucătărie, care uneori poate fi amplasată fix lângă sufragerie.

Mobilă la comandă în Bucureşti


Pentru a-ţi organiza şi amenaja cât mai corect şi cât mai frumos sufrageria, dar şi restul camerelor din locuinţă, ai putea să apelezi la o firmă de mobilăla comandă Bucureşti. O masă în camera de zi şi în care iei cina este esenţială şi este însăşi piesa de mobilier care oferă o atmosferǎ plăcută şi primitoare. De asemenea, luminile din camera în care se ia masa sunt foarte importante pentru că oferă luminozitate şi căldură încăperii în cauză. La fel de bine, pe lângă alegerea unei mese centrale şi a unor scaune asortate elegant este a amplasa o oglindă minunată pe zidul paralel cu sistemele de iluminare, astfel încât reflecţia acestora să accentueze întreagă înfăţişare a camerei în cauză.

Se spune că o familie care mănâncă împreună, rămâne împreună. O sufragerie nu este doar un spaţiu menit pentru ca nişte oameni să ia cina împreună, dar de asemenea ajută şi la înnodarea relaţiilor dintre aceştia. Este foarte important aşadar să ne accesorizăm şi să ne mobilăm camera cu elemente care nu numai că o vor face să pară atrăgătoare, dar de asemenea va presupune o anumită căldură, substanţă şi individualitate familiei ca un întreg. Fiecare locuinţă ne spune câte ceva despre proprietarii acesteia, însă şi fiecare încăpere din acea locuinţă face acelaşi lucru, de aceea trebuie să exprime cât mai bine esenţa unei familii sau a unei persoane.

Piese de mobilier pentru sufragerie


Aranjamentele de iluminare joacă un rol important în ambianţa întregii camere. O idee foarte bună ar fi să instalezi nişte lumini ajustabile în zonă pentru a influenţa atmosfera din încăpere în funcţie de ocazie. Un candelabru drăguţ ar putea fi un accesoriu de iluminare perfect pentru un aranjament romantic, pe când nişte lămpi elegante ar putea oferi un aer rafinat întregii încăperi. Nu este neapărat nevoie să agăţi structurile de iluminat deasupra mesei din sufragerie, în centru. Poţi alege nişte opţiuni alternative cum ar fi lustrele, aplicele cu LED sau alte asemenea variante.

Nu este nimic care să dea mai bine într-o cameră în care se ia cina decât o masă frumoasă care să atragă atenţia şi care să fie centrată. O asemenea piesă de mobilier nu ar trebui să fie niciodată lăsată goală. Decorarea mesei cu diferite ornamente şi obiecte rafinate sau cu flori frumoase, nu poate decât să ofere încăperii un aer de locuibil şi accesibil. De asemenea, şi pereţii unei camere în care se ia masa trebuie să fie frumos ornamentaţi sau vopsiţi în cele mai plăcute culori şi modele. Fotografii, rame cu picturi inedite sau colaje minimaliste pot să dea personalitate unei sufragerii la modă.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306