Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Monster X Truck din S.U.A

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1180

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 30 mai 201513:00, 19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Votat ca nr. 1 în anul 2013, Show-ul spectaculos MONSTER X TRUCK din Statele Unite ale Americii, ajunge în premieră la București!

Celebrele mașini cu roți gigante, văzute doar în filme, vin la București într-o producție de neegalat - ”MONSTER X TOUR”.
Împătimiții sporturilor cu motor, amatori de adrenalină și spectacol, dar și copiii însoțiți de părinți sau bunici, vor avea parte de o experiență senzațională! Una dintre cele mai prestigioase companii de show-uri de ”Monster Truck” din Statele Unite ale Americii, ajunge în premieră la București.

Astfel, în data de 30 mai, in parcarea din cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City din nordul capitalei, un spațiu de peste 2.800 de metri pătrați (parcarea dintre IKEA si cladirea mall-ului), producția artistică MONSTER X TOUR le va conferi spectatorilor șansa vizionării celor mai fascinante cascadorii ale piloților de monster truck și ale bikerilor de motocross.

Timp de aproximativ 3 ore, adevărați artiști în arta salturilor spectaculoase ce sfidează gravitația și reușesc să țină publicul cu sufletul la gură, vor evolua în cadrul a două reprezentații, programate de la orele 13:00 și 19:00.
Rolurile principale ale show-ului vor fi deținute de ”actorii de talie înaltă” (4 x 4 m lațime/înălțime), respectiv BIG FOOT, ROCK STAR, CALIFORNIA KID, BUCKED UP, RAGING BULL, GROUND POUNDE și SUDDEN IMPACT, monștri ce vor capta atenția celor prezenți cu sărituri incredibile și momente artistice cu un grad major de dificultate.

Cei mai bine cotați freestyle motocross bikeri, care și-au transformat pasiunea în sport de performanță și au obținut medalii de aur în competițiile internaționale de profil, călare pe două roți, cu sute de centimetri cubi sub șa, vor impresiona audiența cu doza uriașă de adrenalină și periculozitate.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro