Bucuresti

Mortdecai - succes de box office in Romania!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
628

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Succes răsunător de box office pentru Mortdecai în România: peste 30,000 de spectatori în weekendul premierei
Johnny Depp a reușit încă odată!

Mortdecai a încasat în weekendul premierei românești 601.881 de lei, comedia de acțiune aducând în cinema 31.596 de spectatori și clasându-se pe locul 2 în box office, după animația “Big Hero 6”.

Mortdecai a reușit astfel să depășească numărul de spectacori înregistrați de celelalte premiere ale săptămânii, unele dintre ele fiind înscrise în cursa pentru Oscar: “American Sniper” (clasat pe locul 3), “Unbroken” (locul 5) sau “Mommy” (locul 16).

În Mortdecai, Johnny Deep joacă rolul unui aristocrat britanic aflat permanent în jenă financiară. Charlie Mortdecai este un „connoisseur” în ceea ce priveşte mâncarea bună, femeile frumoase şi majoritatea tentaţiilor la care cedează cu graţie bogătaşii. Cea mai mare slăbiciune a lui Charlie este iubita sa soţie Johanna (Gwyneth Paltrow), pentru care ar face orice… în afară de raderea mustăţii. Oriunde merge, Charlie Mortdecai este însoţit de servitorul şi mâna lui dreaptă, Jock Strapp (Paul Bettany), un tip mare, optimist, care-şi dedică viaţa pentru a-şi apăra stăpânul.

Bazat pe carismaticul anti-erou din cunoscuta trilogie a lui Kyril Bonfiglioli (Don’t Point That Thing at Me, Something Nasty in the Woodshed şi After You with the Pistol), Charlie Mortdecai este un „bon vivant” de profesie şi ocazional dealer de artă, care se află tot timpul în pană de bani. Dark, satirice şi cu preponderenţă britanice ca stil şi ton, romanele care-l prezintă pe Charlie şi pe servitorul său, Jock Strapp, sunt adesea comparate cu creaţiile nesăbuite ale lui P.G. Wodehouse din poveştile cu Jeeves şi Wooster.

Johnny Depp îşi croieşte drumul cu farmec și şmecherie pentru a ieşi din situații compromiţătoare sau hilare, sau pentru a se bate cu o pleiadă de răufăcători internaţionali, în timp ce aleargă după o capodoperă de Goya, care poate fi cheia către o avere de milioane, ascunsă de nazişti.

Mortdecai, o producție Lionsgate, este distribuit în cinematografele din toată țara de InterComFilm Distribution.