Bucuresti

Mos Craciun e o jigodie

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Teatrul Godot
Vizualizari
1015

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 iunie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

O comedie neagra după un text al trupei "Le Splendid"

Le Pere Noel est une ordure (in original) este o piesa-cult, creata in Franta, in 1979, de catre membrii trupei de teatru Le Splendid. Trei ani mai tarziu, in 1982, regizorul Jean-Marie Poiré a realizat dupa acest text si un film a carei vizionare a devenit traditie in Franta, in perioada sarbatorilor de iarna.

Viaţa e un animal monstruos care-i devorează fără milă pe cei slabi. E demonstrat statistic că depresivii se sinucid de două ori mai des decât ceilalţi. Pentru a sparge acest zid al tăcerii o mână de oameni binevoitori au creat "Amicii Depresivului". Pentru voi, depresivii, există astfel cineva care să vă asculte şi să vă răspundă. E foarte simplu: formaţi cuvântul DDMGPST sau 44877490432854570721342 iar noi, până şi în seara de Crăciun, vom găsi cuvinte de alinare.

Cu replici deochiate si umor caustic, Mos Craciun e o jigodie este o poveste de sarbatori incorecta politic, o fabula urbana comica si cruda in acelasi timp, care acuza fara mila ipocrizia societatii mic-burgheze fata de marginali, de persoanele defavorizate.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta