Bucuresti

Motomedia

Motomedia

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Hulubitei, nr. 20
Telefon
0722269533
Web
http://motomedia.ro
Social links
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
554

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Motomedia Bucuresti

Motomedia este o companie formata dintr-o echipa tanara si dinamica, orientanta permanent spre progress. Cu o vasta experienta in domeniul constructiilor, firma noastra va ofera solutii complete pentru o gama larga de servicii de cea mai buna calitate: constructii case, amenajari interioare, amenajari exterioare, instalatii sanitare, electrice etc.

Misiunea noastra este de a transforma o "simpla" locuinta in caminul mult visat. Moto-ul nostrum este "Un ambient placut pentru armonie in suflet" obiectivele dupa care ne ghidam afacerea sunt si vor ramane satisfacere nevoiilor clientiilor nostrii precum si calitatea serviciilor oferite acestora.

Recomandare: Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este pusa faianta si gresia in baie.

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii. Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam. Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.