Bucuresti

Nattokinaza și Serrapeptaza - beneficii pentru sanatate

Nattokinaza și Serrapeptaza - beneficii pentru sanatate

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
91

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Descoperiti beneficiile nattokinazei și serrapeptazei pentru corpul uman

Atât nattokinaza, cât și serrapeptaza sunt clasificate ca enzime fibrinolitice, ceea ce înseamnă că funcția lor principală este de a “mânca” excesul de fibrină care formează aderențe, creșteri și țesut cicatricial. Pentru a înțelege cum functioneza, trebuie mai întâi să înțelegem ce este fibrina, cum se dezvoltă și de ce corpul nostru nu este capabil să o gestioneze.

Ce este fibrina


Fibrina este o proteină insolubilă implicată în coagularea sângelui, esențială pentru vindecarea rănilor, acționează prin depunerea în jurul plăgii sub formă de plasă sau păianjen. Într-o anumită măsură, fibrina este utilă pentru sistemele organismului, dar prea multa provoacă acumularea de țesut cicatricial (inclusiv placa arterială), cheaguri de sânge și inflamații însoțite de durere.

Studiile științifice au arătat că excesul de fibrină inhibă regenerarea țesutului nou prin matricea proteică și slăbește organismul restricționând mișcarea articulațiilor și mușchilor și reducând dimensiunea și funcția organelor interne. Pe măsură ce îmbătrânim nivelurile de fibrinogen din organism cresc și activitatea enzimelor fibrinolitice scade, ceea ce face mai dificilă contracararea acumulării de fibrină care contribuie la condițiile inflamatorii menționate, împreună cu alte afecțiuni, cum ar fi fibromialgia, fibromul uterin, endometrioza, sânii fibrochistici și întărirea, micșorarea și scăderea funcționării organelor îmbătrânite.

Ce este Nattokinaza


Nattokinaza este o enzimă fibrinolitică puternică derivată din natto, un aliment japonez făcut folosind boabe de soia fermentate și bacterii bune numite Bacillus natto. A fost folosit în cultura japoneză de mai bine de 1.000 de ani ca remediu pentru bolile cardiace și vasculare. Cercetările din anii 1980 au verificat în continuare capacitatea nattokinazei de a curăța arterele și de a elimina cheagurile de sânge. Este, de asemenea, cunoscuta pentru scăderea tensiunii arteriale și de a reduce colesterolul LDL (rău) și creșterea colesterolului HDL (bun). Pe scurt, nattokinaza curăță sângele de reziduurile acumulate, făcând sângele mai puțin "lipicios" promovând un nivel normal de vâscozitate a sângelui, astfel încât organismul să poată funcționa la un nivel optim.

Ce Este Serrapeptaza


Serrapeptaza este o enzimă fibrinolitică puternică produsă de viermii de mătase și folosită pentru a scăpa de cocon prin dizolvarea lui. Deși este clasificat în SUA ca supliment alimentar, acesta a fost folosit în Europa și Japonia de mai mulți ani ca un produs farmaceutic. Are capacitatea de a dizolva materialul proteic mort fără a afecta țesutul viu din jur, făcându-l eficient în a mânca la excesul de fibrină din organism.

Serrapeptaza “mănâncă” tesutul cicatricial, dizolvă blocaje si scade inflamația. A fost folosita cu mare succes pentru leziuni articulare, tendon, și ligamente sau degenerare. La fel ca nattokinaza, s-a dovedit ca serrapeptasza dizolva cheagurile de sânge și placa arterială.

Serrapeptaza este benefica in:

  • Tratamentul durerii și umflăturilor după leziuni;
  • Tratamentul durerii și inflamațieiilor;
  • Tratamentul durerii, reducerea dimensiunii și chiar dizolvarea fibroamelor;
  • Reducerea inflamației urechii, nasului și gâtului;
  • Dizolvarea țesutului cicatricial, inclusiv endometrioza;
  • Dizolvarea cheagurilor de sânge și a plăcii arteriale.

Nattokinaza si Serrapeptaza – suplimente de inalta calitate


Există multe suplimente de nattokinază și serrapeptază pe piață, dar este important să verificati câteva lucruri pentru a alege una de înaltă calitate. In acest sens va propunem un supliment natural, de inalta calitate: Nattokinaza Serrapeptaza de la Cosmo Pharm obtinut din boabe de soia, un produs vegetarian friendly, din culturi certificate organic. Nu contine arome artificiale, conservanti, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste sau oua, nuci/alune, lactoza.