Bucuresti

Negură Bunget cântă la Stelele rock-ului românesc – ediția a II-a

Negură Bunget cântă la Stelele rock-ului românesc – ediția a II-a

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
455

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Negură Bunget (Timișoara) este cu siguranță cea mai cunoscută formație românească de muzică rock la nivel internațional. Stilul muzical, care a înglobat de-a lungul timpului influențele folclorului arhaic, precum și folosirea unor instrumente mai rar întâlnite în muzica rock au condus la formarea unui univers muzical complex, mistic, unic în România.

Albumul, „OM”, lansat în anul 2006, a ocupat al locul al II-lea, în topul anual al prestigioasei reviste Terrorrizer Magazine. Cel mai nou album al formației, intitulat „Tău”, a fost lansat în anul 2015 și face parte dintr-o viitoare trilogie, „Transilvanian Trilogy.” Cu o carieră de 20 de ani și o discografie foarte bogată, Negură Bunget vine la cea de-a doua ediție a Stelelor Rock-ului Românesc pentru a oferi un show special, așteptat cu nerăbdare de rockerii români.

Primăvara aduce o mare surpriză pentru iubitorii muzicii rock din România: după doi ani, festivalul Stelele Rockului Românesc revine pe scena Arenelor Romane din București. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premieră: pentru prima dată pe aceeași scenă vor urca unele dintre cele mai importante formații ale momentului din România: Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară și Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din România o seară de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultător de muzică rock nu are voie să-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru și îl va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

După o primă ediție care i-a adus pe aceeași scenă pe Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu, Paul Ciuci, Leluț Vasilescu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihăescu și mulți alți artiști importanți din rock-ul autohton, de data aceasta pe scenă vor urca trupele cu cea mai bogată activitate din ultimii ani.