Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa

Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Apartine de
Clinica stomatologica Neoclinique
Vizualizari
411

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Neoclinique este una dintre clinicile stomatologice ce oferă servicii și tratamente dentare de calitate, la standarde ridicate. Pentru satisfacerea pacienților prin tratamentele ce utilizează tehnologie de ultimă oră, în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa, concernul și-a deschis o nouă clinică. Principalul scop al specialiștilor stomatologi, este să ofere zâmbetul fiecărui pacient.

De ce Neoclinique?


Neoclinique, alături de specialiștii săi, își propune să ofere cele mai bune experiențe de îngrijire dentară, pentru nevoile fiecărui pacient. Combinând cele mai recente și mai sofisticate tehnologii computerizate, digitale și laser, cu o abordare progresivă, medicii vor putea asigura o experiență stomatologică de neegalat pentru toți pacienții. La Neoclinique, experiența este despre confort, tratament și rezultat. Fiindcă mersul la dentist trebuie să fie o experiență pozitivă, personalul tratează fiecare pacient cu dedicație. De asemenea, urmărește crearea unui mediu confortabil, pentru ca pacienții să fie relaxați și să se simtă confortabil în timpul tratamentelor.

Cu o abordare prietenoasă și atentă, întreaga echipă are întotdeauna timp să explice cât mai pe larg implicațiile tratamentelor, să discute și să răspundă oricăror nelămuriri și întrebări pe care pacienții le-ar putea avea. Fiindcă prevenirea este mai bună decât tratarea prin vindecare, pacienții sunt încurajați să adopte proceduri preventive și conservatoare. Utilizând tehnici de tratament moderne, proceduri eficace și materiale dentare de înaltă calitate, pacienții vor putea beneficia de o gamă largă de servicii medicale, adaptate propriilor nevoi. Acestea includ o mare varietate de opțiuni și tratamente dentare, care pot transforma zâmbetul obișnuit, într-unul de vis. Programați o vizită la Neoclinique București Nord pentru remedierea problemelor dentare, încă de la primele semne. Nu așteptați să se transforme în afecțiuni dureroase.

Toate tratamentele sunt oferite în același loc, indiferent de specialistul care trebuie consultat. Tratamentele de care pot beneficia pacienții cu probleme sunt implantologie dentară, coroane dentare, fațete dentare, aparat dentar, tratamente parodontale, chirurgie dentară și parodontală, tratamente de canal, plombe, albire, igienizare, radiologie, plan de tratament personalizat, one day check-up, stomatologie pentru copii și chiar un serviciu dedicat, Digital Smile Design, ce prezintă în detaliu pașii realizați pentru tratamentul stomatologic și cum va arăta lucrarea finală.

Fiindcă fiecare pacient dispune de un anumit orar job, clinica oferă un program de lucru, de luni până vineri, între orele 08:00 – 21:00. Acest interval permite tuturor pacienților să beneficieze de servicii stomatologice, în afara orelor de program. Clinica își dorește ca vizitele fiecărui pacient să fie cât mai confortabile și plăcute. Sala de așteptare este spațioasă, luminoasă, decorată în așa fel încât să creeze o atmosferă liniștitoare. Este un loc minunat, pentru relaxare și destindere, atât înainte, cât și după tratamentul stomatologic. Confidențialitatea pacienților este un criteriu extrem de important pentru clinică. Aceasta reprezintă baza relației de încredere dintre un pacient și medicul său.

Excelență în îngrijirea pacientului


La Neoclinique, confortul este primordial pentru fiecare pacient. Fiindcă vizita la dentist trebuie să se caracterizeze printr-o experiență pozitivă, membrii echipei oferă un mediu profesional, familiar, informații complete și un tratament corect. Totodată, abordarea prietenoasă și atentă pentru rezolvarea problemelor, oferă siguranță fiecărui pacient. Metodele de tratament actuale, minim invazive și echipamentele medicale, simplifică tratamentul dentar, transformând vizita la stomatolog din nevoie, într-o vizită de plăcere.

Tratamente ortodontice de top


Pentru îmbunătățirea zâmbetului, este important un medic stomatolog calificat într-o serie de proceduri stomatologice. Medicii din cadrul clinicii au ani de experiență în stomatologie și tratamente ortodontice, alături de o pasiune acută de a schimba viața oamenilor, prin transformarea zâmbetelor lor. Tratamentul vizează nu doar problema dentară, ci și cauza acesteia. Fiecare medic explică în detaliu toate aspectele urmării planului de tratament complet sau parțial și se asigură de faptul că, pacientul înțelege atât situația dentară, cât și soluțiile oferite. În același timp, medicul ține cont și de preferințele pacientului, pentru alegerea unui tratament corect din punct de vedere medical.

Tehnologie de ultimă oră


Mediul stomatologic s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, în special prin prisma tehnologiei folosite pentru tratamentele medicale. Progresele în tehnologia dentară au făcut ca efectuarea tratamentelor să fie mai rapide și mai eficiente, precum și mai puțin dureroase. Opțiunile inovatoare de tratament includ o gamă largă de servicii, ce utilizează tehnologii de ultimă generație. Acestea oferă capacitatea de a dispune de cea mai bună îngrijire pacientului, cu un nivel ridicat de consistență.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/