Bucuresti

Noaptea devoratorilor de publicitate

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Vizualizari
1113

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 7 noiembrie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

NOAPTEA (interactivă a) DEVORATORILOR DE PUBLICITATE!
Cea de-a 19-a ediție a evenimentului va arăta tuturor devoratorilor că, oricât de reușite au fost Nopțile anterioare, există întotdeauna loc de mai bine, mai mult, mai captivant și mai interactiv, la toate capitolele!

“Devoratori.ro reloaded a păstrat linia poveștii pe care o vom oferi anul acesta iubitorului de publicitate…“Curățenia generală”. În joc au intrat pasionați din media, adversiting, corporații, parteneri mai vechi sau mai noi. Pentru al doilea an consecutiv, Republika rămâne partenerul “Nopții” și se ocupă de comunicarea digitală cu publicul devorator, imaginând și redesenând, cu originalitatea caracteristică, proiecția on-line a unui eveniment eminamente off-line”, a spus Dan Chișu, producătorul evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

“Suntem bucuroși să continuăm pentru al doilea an consecutiv colaborarea cu echipa de organizare a Nopții Devoratorilor de Publicitate, după ce în 2013 agenția a fost responsabilă de lansarea platformei devoratori.ro”, a declarat Ștefania Kadima, Managing Partner Republika.
Pe lângă conceptul inedit și original al celor 7 ore de program, show-urile muzicale incendiare și dezbaterile pătimașe, devoratorilor li se mai pregătește ceva. Mai exact, o interactivitate deplină a participanților cu toți partenerii evenimentului!
Devoratorii vor fi invitați să guste noile delicii Milka Tuc și Milka Lu și să le facă publicitate, înscriindu-și ideile proprii într-o competiție de creație. Câștigătorul nu se va alege doar cu orgoliul mângâiat, ci va primi un bilet dus-întors, cazare și pass de acces la un festival de publicitate!

Viziune, curaj, acțiune, advertising la feminin – despre ele și identitatea femeii puternice va fi vorba în prezentarea colecției de bijuterii “Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg”, dedicată celor care văd esența frumuseții în lucrurile neconvenționale, dincolo de aparențe.

Comunicarea în timp real cu publicul va fi asigurată de Free Wifi by AnyMedia Group, susținători ai Nopții Devoratorilor de Publicitate de anul acesta. Participanților li se va asigura pe toată durata evenimentului accesul la routere Wi-Fi și instiințări prin SMS care anunță momentele cheie ale ediției. Nicio pauză nu va trece pentru devoratori fără o alertă pe telefon despre începutul următoarei proiecții!

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta