Bucuresti

Noile șeminee PEFOC se potrivesc perfect în locuințele boeme din București

Noile șeminee PEFOC se potrivesc perfect în locuințele boeme din București

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 5 ore
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Când vine vorba despre modalitățile perfecte pentru încălzirea locuințelor noastre, profesioniștii de la PEFOC cu vasta lor experiență dobândită în cele peste două decenii de activitate, ne vin în ajutor cu o propunere pe cât de fermecătoare, pe atât de practică. Indiferent dacă optezi pentru un șemineu clasic sau pe gaz, o soba pe lemne rustică sau modernă, alegerea ta reprezintă soluția perfectă de încălzire pe termen îndelungat. Bucură-te de căldura adevărată a căminului tău într-o ambianță boemă și plină de satisfacții pentru tine, persoana iubită sau in compania familiei tale!

Visul de a avea propriul șemineu, începe de la calitatea focarului care va fi decisivă pentru livrarea în condiții optime de eficiență și rezistență în timp. Vatra de foc arhaică din trecut, s-a metamorfozat astăzi, într-o gamă premium de soluții de încălzire inovative, cu funcționalități moderne adaptate perfect la posibilitățile financiare și gusturile fiecăruia.

În funcție de povestea arhitecturală a casei tale, un semineu lemne sau o sobă PEFOC, pot aborda teme cu linii clasice, moderne, rustice sau elegante. Indiferent dacă vorbim despre șeminee clasice pe lemne sau șeminee false pe curent sau bioethanol, există nenumărate posibilități de amplasament, așezate central sau pe colț, în funcție de spațiul disponibil, puterea dorită sau designul preferat.

În rândurile următoare vom afla preferințele în creștere a clienților pentru șeminee sau sobe cu teracotă, folosite pentru încălzirea locuinței, cabanei sau casei de vacanță. Așadar, chiar dacă ne-a fost extrem de dificil, am reușit să facem un top cu cele mai populare categorii și modele de șeminee din teracotă din catalogul meșterilor sibieni:

1. Modele clasice și elegante de șeminee cu teracotă - sunt ideale pentru cei cu locuințe construite și amenajate la interior în stil clasic. Cele mai indicate modele de șeminee cu teracotă sunt cele elegante, cu note clasice, de obicei îmbrăcate cu teracota deschisă la culoare (albă sau crem). Pot fi amplasate cu succes într-un living clasic sau într-o sufragerie elegantă.

2. Sobe și șeminee cu cahle decorative sau pictate manual - sunt potrivite pentru pasionații de pictură sau de artă în general, care vor aprecia un șemineu clasic prevăzut cu coș de fum, o sobă pe lemne sau de ce nu, o variantă inedită de șemineu pe peleți cu cahle decorative. Acestea pot fi pictate sau ornate cu motive tradiționale ori florale în culori de albastru, verde sau maro.

3. Modele de șeminee și sobe cu teracotă pe colț - pentru cei care doresc să ocupe cât mai puțin spațiu din încăperea unde vor amplasa viitorul focar semineu, există varianta poziționării acestuia pe colț. Astfel, un dispozitiv poziționat în acest mod, va putea fi vizibil din orice parte a camerei, oferind o vedere specială asupra focului, dar și posibilitatea de a aranja mai bine restul obiectelor de decor.

4. Șeminee ultramoderne cu plăci ceramice din teracotă - aceste modele oferă clientului multiple avantaje. Pe deoparte, ceramica cu care sunt placate acestea, aduce un aer vintage-clasic în orice cămin, pe de altă parte, finisajul modern conferă șemineului cu plăci ceramice un aspect exclusivist, perfect adaptat ultimelor tendințe contemporane de design.

5. Sobe mobile cu teracotă - în catalogul PEFOC este disponibilă și o gamă de sobe mobile din teracotă. Acestea sunt foarte ușor de transportat, amplasat și montat în locuință, vin în mai multe culori și nuanțe, pe diferite dimensiuni, având un design special. Sunt extrem de compacte, unele dintre ele fiind prevăzute și cu spațiu pentru depozitarea lemnului sau cu plite, fiind mai accesibile și ca preț.

Evident, acestea au fost doar câteva modele de șeminee și sobe cu teracotă, cahle sau plăci ceramice din gama pe care clienții o pot găsi și pe site-ul oficial pefoc.ro! Indiferent unde locuiți în țară, în provincie sau București, veți putea primi și asistență gratuită specializată pentru identificarea corectă a modelului perfect adaptat nevoilor de încălzire și ale spațiului în care locuiți, alături de livrare gratuită în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii - totul pentru ca locuința în care trăiți, să se transforme într-un sanctuar primitor de căldură și confort la superlativ!