Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Noua gamă de șeminee modulare preasamblate este perfectă și pentru proiectele imobiliare stilate din București

Noua gamă de șeminee modulare preasamblate este perfectă și pentru proiectele imobiliare stilate din București

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
449

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă îți dorești instalarea unui model semineu Bucuresti de calitate premium, dar te sperie perspectiva ca locuința ta să devină un veritabil șantier în lucru, deranjant și mai ales, nelocuibil pentru o anumită perioadă de timp, atunci, în acest articol vei descoperi că pe piața de specialitate există o soluție termică mult mai atentă la confortul și bugetul tău - șemineul modular prefabricat!

Meșterii de la PEFOC, firmă sibiană cu peste două decenii de tradiție în comercializarea și montajul unui vast univers de soluții alternative de încălzire, începând de la șeminee de calitate, sobe tradiționale pe lemne și până la variantele accesibile de șeminee electrice sau cu bioethanol, ne prezintă un concept inedit pentru România. Este vorba despre un șemineu “la gata”, complet preasamblat, pe care ți-l poți monta cu ușurință fără să ai nevoie neapărat de asistență specializată.

Șemineul modular prefabricat este un răspuns perfect la tendințele actuale de amenajare și design interior. Proporțiile perfecte și minimalismul care împrumută liniile de design de la modelele de seminee decorative, combinate cu o viziune a focului pe două laturi, vor crea o atmosferă cu adevărat feerică, atât pentru tine, cât și pentru musafirii tăi. O serie de soluții inovatoare utilizate în construcția șemineului va asigura că, prin încălzirea casei veți putea utiliza la maximum energia folosită.

Șemineul prefabricat este disponibil într-o îmbrăcăminte modulară pe structură metalică și focar din fontă, aparținând gamei premium de soluții termice alternative. Printre avantajele utilizării acestui dispozitiv versatil de încălzire, care combină utilitatea cu designul spectaculos, se remarcă cele mai importante dintre ele, astfel:

- nu necesită unelte speciale pentru montaj, adezivi sau alte materiale de finisaj;
- elimină șantierul din casă – montaj fără praf și deranj prea mare;
- intuitiv și ușor de instalat – vei construi un șemineu pe lemne în doar câteva ore;
- exclude total sau parțial manopera mai costisitoare a meseriașilor la montaj;
- oferă mobilitate – dacă te muți, poți lua șemineul cu tine spre deosebire de varianta de model semineu Dambovita masiv;
- se bucură de un finisaj exclusivist, modern și extrem de atrăgător;
- se potrivește perfect tendințelor actuale de amenajare și design interior;
- este prieten cu mediul înconjurător, respectând standardele de proiectare ecologică.

Setul de construcție constă dintr-o cameră de ardere, o bază și o carcasă modulară cu accesorii necesare pentru instalarea corectă. Asamblarea tuturor elementelor este extrem de facilă. Câteva ore sunt suficiente pentru a te bucura de atmosfera caldă și de imaginea relaxantă a jocului de flăcări în intimitatea propriului cămin.

Focarul inclus în kit este din categoria focarelor premium (de lux), moderne și atractive, cu 2 sau chiar 3 laturi din sticlă termorezistentă dublă, construite cu atenție la cele mai mici detalii și la o ardere completă în interiorul incintei, care păstrează sticla curată. Îmbrăcămintea inclusă în set se bucură de diferite materiale, forme și design-uri: îmbrăcăminte ceramică (crem, gri, albă), îmbrăcăminte metalică (alb, negru) sau șeminee din piatră (stone, grafit) cu cahle decorative (clasice sau cu motive tradiționale), potrivindu-se în orice tip de locuință: modernă, rustică, elegantă, clasică sau contemporană.

Puterea dispozitivului va permite să încălziți eficient locuințe cu suprafețe care pot depăși chiar și 100mp. În plus, alegând șemineul modular și folosind metodele corecte de ardere a lemnului uscat, demonstrați că vă pasă de mediu datorită faptului că dispozitivul îndeplinește cele mai stricte criterii ecologice, precum și metode de fabricare Ecodesign.

Îți recomandăm cu căldură să apelezi la specialiștii cu sediul central la Sibiu și la stocul cuprinzător al acestora, de peste 9000 de produse și accesorii disponibile în magazinul online pefoc.ro Dacă și tu ești în căutarea confortului termic la superlativ, aici găsești galerii foto și filmulețe de prezentare ale celor mai frumoase și variate modele de șeminee sau sobe pe lemne, coșuri de fum, șeminee pe gaz sau puternicul model termosemineu Bucuresti pe peleți, toate disponibile la prețuri adaptate posibilităților financiare și nevoilor fiecărui tip de client.

Așadar, șemineul modular prefabricat, dar nu numai, poate însemna începutul unei noi ere pentru confortul tău casnic - un univers călduros și stilat de care să te bucuri alături de familie, de prietenii dragi sau în brațele protectoare ale persoanei iubite.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro