Bucuresti

Noul blockbuster “Underworld: Blood Wars”, la cinema

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
488

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noul blockbuster “Underworld: Blood Wars”, la cinema

Pasionații de filme horror au motive de bucurie: cunoscuta serie de filme blockbuster “Underworld” revine cu o nouăproducție de senzație despre întunecata lume a vampirilor și lycanilor. “Underworld: Blood Wars” / “Lumea de dincolo: Războaiesângeroase” promite cinefililor un spectacol vizual total, cu efecte 3D și cascadorii din belșug. Filmul va putea fi vizionat în avanpremierăpe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016, iar din 2 decembrie a.c. va rula în cinematografele din toată țara.

Underworld: Blood Wars” / “Lumea de dincolo: Războaiesângeroase”este a cincea parte a seriei și, deși readuce în prim plan atmosfera de început al lumii din filmul original, împinge povestea spre tărâmuri noi, îmbogățind mitologia Underworld cu noi personaje și pericole, care testează mai aprig ca niciodată puterile eroinei protagoniste.Acum, Selene trece prin cea mai emoționantă călătorie a sa de până acum, arătându-se deopotrivă nemiloasă și fragilă, iar actrița Kate Beckinsale, după ce a interpretat acest rol în patru dintre cele cinci filme ale seriei, continuă să se reinventeze, spre satisfacția fanilor francizei.

Au trecut deja 1000 de ani de când eroina-vampir Selene (interpretată de Kate Beckinsale) își cautălinișteaîntr-o lume zbuciumată, Lumea de dincolo. După ce vampirii au trădat-o, Selene se vede nevoită să lupte pentru viața ei și a fiicei ei, Eva - un hibrid între vampir şi lycan. Lycanii îi vor sângele pentru a căpăta puteri nelimitate și nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l obține, mai ales de când il au la cârmă pe Marius (Tobias Menzies), un nou lider pe cât de puternic, pe atât de malefic. Prinsăîntre douătărâmuri și între douăfacțiuni, ambele la fel de ostile, Selene are de înfruntat forțenebănuite și trebuie să fie mai necruțătoare caoricând pentru a-și proteja stirpea. Singura șansă: să opreascărăzboiulveșnic dintre lycani şi vampiri, chiar și cu sacrificiul suprem. Alături de aliațiisăi, David (Theo James) şi tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), Selene cautăadăpost în Eastern Coven - tărâmul vrăjitoarelor din est, condus de Semira (Lara Pulver), iar apoi spre miazănoapte, în misteriosul meleag Nordic Coven, dar... zadarnic! Confruntarea dintre vampiri și lycani o urmărește pretutindeni. Oare va reuși să-i pună capăt? Aflăm la cinema, din 2 decembrie 2016.

Filmările pentru “Blood Wars” au fost realizate în Republica Cehă, ale cărei castele medievale cu arhitectură gotică din zona Pragăi au permis producătorilor să creeze acea viziune cinematografică sumbră și palpitantă – contextul ideal pentru a transpune spectatorii în lumea Underworld. Efectele vizuale spectaculoase și cascadoriile, multe realizate chiar de actori, alcătuiesc un spectacol 3D total, care promite să țintuiască cinefilii în scaunele de la cinema preț de 92 de minute. Din 2 decembrie, îl vedem la cinema. Trailerul filmului poate fi urmărit aici:https://www.youtube.com/watch?v=R7eZAEyNFx8

În distribuție se regăsesc și actorii Theo James alias David, cunoscut publicului din filmele Divergent (2014), Allegiant (2016), Insurgent (2015) și respectiv Tobias Menzies (Marius, liderul Lycanilor), care a obţinut o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din Outlander.

Scenariul filmului este scris de Cory Goodman, după o poveste creată de Kyle Ward și Cory Goodman, iar regizoarea Anna Foerster aduce un suflu nou seriei, grațieexperienței acumulate la realizarea producțiilorThe Day After Tomorrow, serialul Outlander, nominalizat la premiul Emmy, ori la efectele vizuale din Independence Day.