Bucuresti

Nu-ti aduce anul, ce-ti aduce Cine Grand!

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
1142

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce Cine Grand!

Cine Grand a preluat vechiul proverb românesc și l-a adaptat special pentru această perioadă din an! În perioada 19 decembrie 2014 – 1 februarie 2015, Cine Grand va desfășura o campanie națională, în urma căruia clienții vor câștiga premii speciale, cum ar fi o super-tabletă iPad, 2 iPod-uri Shuffle, dar și invitații la film pentru tine și toți prietenii tăi!

La Cine Grand, Sărbătorile durează până în luna februarie! Clienții vor putea participa la tombola Cine Grand, iar înscrierea se va face foarte simplu. Cei interesați vor completa cu datele lor un talon pe care-l vor primi la achiziționarea biletelor.

Taloanele vor fi introduse în urnă, iar fericiții câștigători vor fi aleși în a doua zi a lunii februarie. Cadourile îi vor ajuta pe câștigători să intre în noul an cu cele mai tari device-uri în buzunar sau vor avea ocazia să meargă cu toți prietenii la film!

Campania începe în luna decembrie, lună în care Cine Grand a desfășurat o întreagă serie de evenimente dedicate copiilor. În trei dintre weekend-uri, cei mici au avut ocazia să fie pictați, dar să și realizeze decorațiuni de brad, ajutați de Albă-ca-Zăpada sau Elsa din Regatul de Gheață!

Cine Grand dedică întreaga lună decembrie copiilor. Micuții se vor putea pregăti pentru Crăciun participând la ateliere de creație, jocuri și distracție alături de Moș Crăciun și ajutoarele sale. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand România: https://www.facebook.com/CineGrandRO.