Bucuresti

Nuntă în tematică minimalistă

Nuntă în tematică minimalistă

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
986

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nunta este un eveniment foarte important din viaţă fiecărei persoane. Toţi tinerii îşi doresc ca acest mare eveniment să fie unul de neuitat şi totul să decurgă memorabil. Ştim cu toţii că în ziua de astăzi tematica nunţii este un must have al ultimilor ani. Tematică nunţii se referă la un ansamblu de idei coerente care se regăsesc inclusiv in design-ul nunţii. Tematica este denumită în primul rând de îmbrăcăminte, de atitudinea mirilor şi chiar de furnizorii de decoraţiuni.

Încurajarea specialiştilor constă într-o linie minimalistă şi simplistă. Toate decoraţiunile şi inclusiv tematica nunţii trebuie să fie gândite într-o manieră simplistă pentru a pune în evidenţă esenţa momentelor frumoase. O nuntă realizată într-o manieră simplistă va denota eleganţă şi simplitate. În plus, punerea în practică a acestei tematici va fi mult mai uşoară, iar costurile se vor reduce semnificativ.

În momentul în care se organizează o nuntă minimalistă, mireasa va trebui să poarte o rochie simplă, fără exces de decoraţiuni şi care să aibă un singur element de interes, de exemplu să aibă spatele gol. De asemenea, rochia nu trebuie să conţină voaluri brodate, ci va fi suficientă o trenă care să ofere discreţie şi eleganţă. In plus, aranjamentele florale nu trebuie să conţină mai mult de 2 tipuri de flori, iar cromatica buchetului va fi gândită în aceeaşi manieră. Specialiştii recomandă ca buchetul de mireasă să fie unul mic pentru a asigura confort şi o imagine într-o linie clasică.

În momentul în care vă doriţi să organizaţi evenimentul într-o manieră minimalistă, va trebui să va gândiţi inclusiv la decorul sălii în care se va desfăşura petrecerea. Astfel, sala va trebui să conţină desene în ideea minimalistă, iar paleta cromatică nu va fi foarte încărcată. Se recomandă aşezarea a maximum 8 persoane la masă pentru a evita supraîncărcarea mesei.

Şedinţa foto este şi ea extrem de importantă. Nu uitaţi că în momentul în care vă alegeţi un fotograf pentru nuntă va trebui să îl informaţi cu privire la tematică nunţii şi astfel şedinţa foto să aibă aceleaşi înclinaţii.
Decoraţiunile trebuie să fie cât se poate de simple şi nu trebuie să creeze un contrast cu masa. Suporturile folosite trebuie să fie aproape invizibile, fără volumetrii ample şi într-o cromatică cât mai discretă şi elegantă.
Iluminatul discret este un alt aspect de care trebuie să ţineţi cont în momentul în care vă doriţi ca nuntă voastră să aibă o tematică clasică, minimalistă. Se folosesc fascicule de lumină pe fiecare masă a invitaţilor pentru a oferi un aer teatral şi pentru a asigura confortul invitaţilor. Astfel, intenţia de minimalist se va remarca şi totul va arăta impecabil.

De asemenea, specialiştii spun că tematica unei nunţi clasice implică şi renunţarea la lăutari, apelând la muzică clasică şi relaxantă. Ideea de minimalism implică şi delegarea de sarcini. Dacă vă doriţi să fiţi relaxaţi la cel mai important eveniment din viaţa voastră, va trebui să delegaţi din sarcini şi să vă asiguraţi că invitaţii apropiaţi vor avea grijă ca responsabilităţile voastre să fie duse la bun sfârşit cu succes.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306