Bucuresti

nutushopall.ro iti ofera tot ce ai nevoie într-o casă nouă!

nutushopall.ro iti ofera tot ce ai nevoie într-o casă nouă!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
187

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dintotdeauna v-ați dorit să aveti propria casă, pe care să o puteți aranja după bunul plac, și din fericire, vă numărați printre norocoșii care și-au văzut visul cu ochii. Până la mutarea definitivă în noua locuință mai este doar puțin, așa că acum este timpul potrivit alcătuirii unei liste cu ce ar fi sau nu necesar în noua locuință. Dacă procedați în acest fel, veți fi printre puținele persoane care au reușit să nu cadă pradă ispitei de a cumpăra mult mai multe lucruri decât este nevoie. În plus, puteți fi chiar cu un pas înainte, dacă alegeți să le cumpărați pe toate dintr-un singur loc, cum este și nutushopall.ro, pentru că veți scuti nu doar multă alergătură și timp pierdut, dar veți face și economii importante.
Holul

Este zona prin care se intră și se iese din locuință, așa că este nevoie de acel preș de intrare. Întreținerea parchetului sau a gresiei din hol va fi mult mai ușoară dacă în prealabil toți cei care intră în casă se șterg bine pe picioare. De asemenea, din hol nu are cum să lipsească cuierul, unde se regăsesc gecile, hainele, umbrelele, gențile, chiar și ceva de pus pe cap. Pantofarul este un element care nu are voie să lipsească, dar există și unele modele de cuier care sunt prevăzute cu acesta. O măsuță pe care să se afle o farfuriuță decorativă pe care să așezați cheile și o vază de flori completează frumos încăperea.

Livingul sau sufrageria


Este încăperea unde ne relaxăm privind la televizor, ne primim oaspeții, ne jucăm jocuri în familie, citim, lucrăm ceva de mână, sau servim uneori masa. Prin urmare, nu degeaba a fost numită această cameră ”inima casei”. Are nevoie de o mulțime de lucruri pentru a ne simți în largul nostru, dar în primul rând de canapea, fotolii, măsuță de cafea și covor. Evident, alegerea acestora vă aparține, pentru că dumneavoastră știți cel mai bine care este stilul în care ați ales să amenajați această cameră. Să nu uitați însă nici de corpurile de iluminat, și ceva decorațiuni, menite să ofere mai multă personalitate acestui spațiu.

Aminteam de televizor și canapea, cele două vedete incontestabile ale camerei. Deși poate părea o alegere ușoară, ținând cont că avem de-a face cu o ofertă foarte generoasă în domeniu, în realitate lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Totul trebuie să se potrivească perfect, iar pentru a economisi mult spațiu, dar și pentru a avea și un loc special pentru a depozita telecomanda, cablurile și alte ”nimicuri”, comoda TV este la datorie. Pe nutushopall.ro găsiți televizoare într-o gamă variată, dar și tot ce mai aveți nevoie pentru a da un plus de stil și eleganță livingului.

Bucătăria

Și am ajuns la ea, bucătăria, încăperea unde are loc o adevărată magie, unde se reunesc toți cei ai casei măcar la masa de seară, unde se pregătesc și servesc preparate delicioase, unde cei mici se joacă uneori, ba chiar își mai fac și temele. Aici, în mod evident, aveți nevoie de mobilă de bucătărie, dar și electrocasnice de bună calitate, menite să vă simplifice mult munca. Credeați că am terminat? Nu, deloc, abia acum începem. Pe lista de obiecte necesare trebuie trecute: oale, vase, tigăi, tacâmuri, veselă, pahare și căni, șervet de bucătărie… Toate sunt mai mult decât necesare, așa că aveți mare grijă să nu uitați nimic.

Baie

Vă gândeați că lucrurile ar fi ceva mai simple în baie, deoarece este o încăpere mică, destinată în primul rând igienei zilnice? Lucrurile nu sunt chiar atât de simple, pentru că este nevoie ca această cameră să fie bine echipată, în primul rând cu un vas de toaletă, o chiuvetă și cadă sau cabină de duș. Urmează apoi detaliile: o oglindă, corpurile de iluminat, mașină de spălat, uscător, o etajeră pentru produsele de îngrijire corporală, un suport pentru prosop, un coș de gunoi. Este o listă foarte scurtă, dar cuprinzătoare. Evident, aveți libertatea de a vă amenaja camera de baie după bunul plac, dar nu uitați niciodată că spațiul nu este unul avantajos în acest caz, așa că principiul ”less is more” se aplică din plin.

Dormitorul

Este locul unde toată lumea își găsește relaxarea după o zi grea petrecută la serviciu, și continuată cu o mulțime de treburi casnice, eventual și ceva teme cu cei mici. Prin urmare, cu toții ne dorim ca tot ceea ce se regăsește în această cameră să fie în deplină armonie, să ne încânte din punct de vedere vizual, dar să nu uităm nici de utilitatea pieselor de mobilier și nu numai. Din dormitorul dumneavoastră nu are voie să lipsească un pat, lenjerii de pat, perne, pilote, un șifonier sau dulap, o comodă TV, televizorul din dotare, noptiere, un ceas, perdele, draperii. Evident, lista cu toate cele necesare poate fi mult mai cuprinzătoare, dar oare chiar toate sunt atât de necesare încât trebuie obligatoriu să se afle în dormitor?

Nu este deloc ușor să vă puteți crea casa visurilor. După cum observați, este nevoie de multe lucruri, dar la final, fiecare leu cheltuit va merita din plin. Atenție însă la tentația de a cumpăra mai mult decât este nevoie, pentru că nimeni nu își dorește o casă care să pară de-a dreptul sufocată. Găsiți multe dintre obiectele despre care v-am amintit pe nutushopall.ro și există posibilitatea de a vă bucura de oferte avantajoase. Parcă niciodată cumpărăturile pentru a-i oferi casei acea personalitate de care are nevoie nu au fost mai simple!

Sursa foto: thejournal.ie