Bucuresti

O selecție inedită a celor mai elegante parfumuri lansate în ultimul timp

O selecție inedită a celor mai elegante parfumuri lansate în ultimul timp

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
774

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Indiferent dacă vă căutați un cadou sau un nou miros pentru colecția deja vastă, citiți ghidul nostru pentru a afla câteva dintre cele mai bune parfumuri noi, lansate în ultimul timp.

Chloe Absolu de Parfum

Cu zece ani în urmă a fost lansat primul parfum Chloe – Chloe Chloe, iar în ultimul deceniu a avut diverse încarnări, folosindu-se mereu trandafirul ca punct de plecare. Anul acesta, lansarea aniversară este Absolu de Parfum, o interpretare intensă a parfumului Chloe Signature. Îmbogățit cu un impuls de vanilie în jurul trandafirului, dar și cu o notă plină de patchouli – Chloe Absolu de Parfum atrage ca un magnet privirile celor din jur. Este un miros bogat fără a fi forțat. Pur si simplu frumos.

Romilly Wilde Idle Eau de Parfum

Acesta este unul dintre acele mirosuri care îi face pe oameni să întrebe în mod repetat "ce purtați?" Alegeți acest lucru dacă vă plac parfumurile îndrăznețe, neobișnuite și totuși ciudat de discrete în același timp. Notele proaspete de bergamotă și mandarine verde oferă un început plin de viață. Floarea de lime și iasomia albă injectează latura floralî a esenței, în timp ce semințele de angelica și cardamomul îi conferă o căldură condimentată care durează mai mult decât cele mai multe mirosuri disponibile pe piață. Reuseste sa fie lemnoas, moscat si floral în același timp.

Jo Malone English Oak & Hazelnut Cologne

Combinațiile de mirosuri neobișnuite nu sunt ceva nou la Jo Malone - marca a inventat busuiocul și mandarina populară și a fost un pionier în arta combinării unor note de parfum aparent fără legătură. În esența de față, stejarul și alunele păreau un parteneriat ciudat într-un parfum pentru femei. Acesta are un indiciu de lemn fumos cu o dulceață aparte, amestecată cu o aromă unică de nucă, ce îi conferă o feminitate naturală.

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette

Aceasta este o interpretare mai nouă și mai ușoară a mirosului popular The One, cu aceeași căldură senzuală, dar cu o nouă întorsătură. Acesta este un amestec de bergamotă italiană, mandarină, piersică albă, lychee, iasomie, floare de portocal și ylang ylang. Tot mixul floral - fructat este temperat cu o dulceață bogată datoriă vetiverului, chihlimbarului, vaniliei și moscului.

Tiffany & Co. Eau de Parfum

Acest miros delicat și feminin nu va deranja pe nimeni. Impresia inițială este oferită de mandarina spumantă și verde, care conduce la o inimă florală feminină de iris și o bază de patchouli senzual. Un miros foarte frumos și un alt pariu sigur pentru un cadou. Sticla este inspirată de un diamant tăiat și este înfășurată într-o cutie albastră cu semnătura Tiffany.

Elie Saab Girl of Now Eau de Parfum

Acesta este un miros delicios de iarnă, cu o inimă de migdale și note de bază care aduc în minte prăjiturele de Crăciun cu mult marțipan. Oricui îi plac mirosurile pe bază de migdale, cum ar fi Burberry Brit și Dior Hypnotic Poison va găsi o nouă esență preferată în acest lucru. Minunatele note spumante de portocale, mandarine și pere oferă o prospețime obligatorie pentru dulceața migdalei, în timp ce floarea de portocal și magnolia din inimă subliniază feminitatea purtătoarei.

Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum

Acesta este un parfum sexy. Mireasma inițialăoferă un indiciu zmeură, caise și piper roșu. Ea se usucă până la notele florale ultra-feminine compuse din flori de portocal, trandafir și iasomie. Căldura și bogăția provin din notele de bază - cașmir, vanilie și tonka.

http://www.infoparfum.ro/