Bucuresti

O luna de rasfat si inovatii dedicate femeii moderne in Baneasa Shopping City

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
1680

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

O luna de rasfat si inovatii dedicate femeii moderne in Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City va pregati doamnelor si domnisoarelor o serie de evenimente speciale in perioada 7-24 martie. Centrul comercial asteapta reprezentantele sexului frumos sa experimenteze noile tendinte in beauty, sport, nutritie si echilibru interior, menite sa completeze stilul de viata al femeii moderne.

Luna martie, dedicata femeilor, este impartita in 3 weekend-uri tematice:
Beauty (7-10 martie) – specialistii vor dezbate care sunt secretele unui look impecabil, ce produse sunt recomandate in acest sezon, ce tendinte sunt in coafura, machiaj si manichiura.

Zen (14-17 martie) – cum trebuie sa te relaxezi folosind tehnicile de Ayurveda, ce inseamna in profunzime Zen: de la echilibrul interior la echilibrul exterior si cum iti imbunatatesti viata in ansamblul ei, pe toate nivelurile fiintei: fizic, psihic, sufletesc, spiritual.

Sport (21-24 martie) – importanta sportului si a ceea ce mancam, retete de tratament, diete, exercitii fizice, principii de viata si conduita care vizeaza atat trupul cat si sufletul.

In weekend-ul 7-10 martie, doamnele sunt asteptate la activitaÈ›ile dedicate frumuseÈ›ii, cu surprize oferite de catre specialistii de la Marionnaud, Sephora, Flormar, Yves Rocher, Melkior, The Body Shop, Sabon si SensiBlu. Reprezentantii salonului Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Salon Evidence si Perfect Nails vor urca pe scena special amenajata si vor face demonstratii de coafura, machiaje profesionale si manichiura. Doamnele care doresc sa fie fotografiate se pot duce la Photo Corner-ul creat in parteneriat cu magazinul L’Occitane, iar daca achizitioneaza un produs din magazinele participante la promotie, vor primi cadou unul dintre cele 150 de bilete la film.

Ca noutate, reprezentantele sexului frumos vor putea experimenta inovatiile anului 2013 in materie de infrumusetare la seminarul organizat de M•A•C Cosmetics pe 9 martie in Grand Cinema Digiplex.

Pe langa activitatile destinate exclusive doamnelor, Baneasa Shopping City a pregatit: degustari de ciocolata la magazinul producatorului belgian Neuhaus, precum si o zona dedicata barbatilor. La MEN’s Corner, din EYE-FI Cafe Bar aflat in incinta Grand Cinema Digiplex, domnii sunt asteptati cu: jocuri Xbox 360 Kinect, cocktail-uri si multe alte surprize.

Programul weekend-ului Beauty este cuprins intre orele 17:00 – 20:00 (joi si vineri) si intre orele 13:00 – 20:00 (sambata si duminica). Invitatele se pot programa pentru activitaÈ›ile speciale la locatie.