Bucuresti

Oana Bulexa, mentor în incubator

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
641

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 6 ianuarie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Oana Bulexa, mentor în incubator Ce ? "Profesioniștii din PR sunt oameni-orchestră" spune Oana Bulexa, Co-Managing Director la agenţiei The Practice şi unul dintre cei mai vizibili oameni din domeniul relaţii publice din România. Pentru a afla cum a ajuns Oana la această concluzie şi ce înseamnă munca făcută cu pasiune, ne adunăm în mansardă incubatorului pe dată de 6 ianuarie de la ora 19:00, noi, cei pasionaţi de PR ( şi nu numai).
Să dăm PR-ului ce e al PR-ului!

Oana Bulexa, mentor în incubator Cu o experienţă de 13 ani în domeniul comunicării, Oana Bulexa a lucrat mai întâi că jurnalist de presă scrisă şi de televiziune, iar apoi a devenit consultant de PR. Din 2007 a devenit Head of PR Department al agenţiei THE PRACTICE, sub îndrumarea Gabrielei Lungu, în 2013 devenind Managing Director al aceleiaşi agenţii.
MSLGROUP The Practice este cea mai premiată agenţie de PR din România, laureată de 4 ori ca agenţia anului la Romanian PR Award, cu un palmares care numără zeci de campanii de comunicare recunoscute la nivel local şi internaţional.
Când? Miercuri@incubator107 , 06 Ianuarie de la 19:00 la 21:00
Unde? Atelierul se ţine în mansarda noastră dinstr. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.