Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Ofera un zambet

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Teatrul Godot
Vizualizari
590

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 3 iunie 2015 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cu: Anca Amariei, Lidia Gantoi, Mădălina Săvulescu, Bogdan Lazăr, Ciprian Stănescu, Cristi Rusu- trainer Artist grafic: Iuliana Vasile Trupa Martienii (The Tuesday People) s-a format din cursanții Improvisneyland, oameni cu meserii diferite în viața lor profesională, dar cu o mare pasiune pentru improvizație. Și pentru că au repetat întotdeauna în zilele de marti, numele trupei a venit de la sine – Martienii. În total, suntem 5 improvizatori: Anca Amariei, Lidia Gantoi, Mădălina Săvulescu, Bogdan Lazăr, Ciprian Stănescu, trainer - Cristi Rosu și un artist grafic - Iuliana Vasile.

”Suntem o trupă foarte tânără, înființată în ianuarie anul acesta, dar am susținut deja două spectacole și au fost foarte bine primite de public. Conceptul nostru de spectacol este întotdeauna caritabil. Jucăm pe scenă pentru o cauză bună și sperăm să atragem cât mai multe persoane care să răsplatească acest act artistic prin donații pentru cei defavorizati.” - Trupa Marțienii

Acest spectacol este caritabil, iar biletele vor fi sub forma unor donații, începând de la 20 de lei. Toate fondurile obținute vor fi donate pentru asistența stomatologică gratuită a copiilor aflați sub tratament la Institutul Oncologic București. O inițiativă posibilă datorită Asociației Merci Charity Boutique.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Stand-up Comedy

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro