Bucuresti

Oferte exclusive la cazinouri: cine poate profita de ele

Oferte exclusive la cazinouri: cine poate profita de ele

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
90

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cazinourile au fost mereu locuri preferate de petrecere a timpului liber pentru multe persoane. Când combini plăcerea unui joc cu senzația dată de posibilitatea de a transforma o sumă de bani într-un câștig doar datorită norocului, apar emoții intense, greu de experimentat în alt mod. Astăzi, datorită cazinourilor online, distracția jocurilor de noroc este disponibilă oricui are un telefon și acces la internet. Există numeroase site-uri online care funcționează ca săli de jocuri virtuale, iar acest lucru face ca concurența dintre ele să fie mare. Câștigător din această competiție economică iese și jucătorul, pentru că fiecare cazino online încearcă să-l atragă cu oferte generoase. De aceea, este important să cunoști care sunt ofertele exclusive ale cazinourilor și cine poate profita de ele.

100 de runde din partea casei, în baza regulamentului

Această ofertă este valabilă pe site-ul companiei Winbet, pentru 5 jocuri de tip slot: 5 Mariachis, Ruffled Up, Roman Empire, Pumpkin Patch. Doar jucătorii noi pot profita de ea, cu condiția să se fi înregistrat după 13 octombrie 2020 și să fi parcurs etapele de verificare a contului. Rundele din partea casei pot cumula un câștig de maxim 300 lei, iar această sumă corespunde și celei maxime care se poate retrage după îndeplinirea rulajului. Depunerea minimă este de 50 de lei și cerința de rotire, care este de 30 de ori valoarea bonusului, trebuie îndeplinită în 24 de ore de la activarea ofertei. Oferta nu are o dată de expirare, dar operatorul își rezervă dreptul de a o anula, modifica sau prelungi în orice moment.

Rotiri de bun venit, conform regulamentului, fără cerințe de rulaj

Oferta de a primi rotiri fără cerințe de rulaj este disponibilă pe site-ul firmei Betano și este valabilă între 5 iunie 2020 și 31 decembrie 2021. Spre deosebire de alte promoții, care se adresează oricărui utilizator nou, aceasta țintește jucătorii care se înscriu pe cazinoul online prin redirecționare de pe anumite site-uri, pe care operatorul le specifică în regulament. Oferta presupune acordarea unui număr de rotiri de bun venit direct proporțional cu suma investită. Astfel, dacă depui 100 lei ai 100 de rotiri, dacă depui 200 lei ai 200 de rotiri, ș.a.m.d. Oferta este valabilă doar pentru jocul de sloturi Epic Ape, iar jucătorul poate profita de ea în cel mult 7 zile de la primirea rotirilor de bun venit.

100 de runde fără depunere, în baza regulamentului

NetBet a creat această ofertă de care pot profita jucătorii care au validat contul în 14 zile de la înregistrare, începând cu data de 2 aprilie 2021. Astfel, cei care și-au validat contul înainte de această dată nu pot beneficia de ea, chiar dacă încă nu au jucat nimic. Cele 100 de rotiri sunt disponibile doar la jocul de păcănele Burning Hot, inclusiv pe versiunea de telefon mobil, și sunt valabile 24 de ore de la momentul acordării. Câștigurile obținute în urma acestor runde sunt valabile 3 zile și trebuie mizate de 40 de ori la Burning Hot pentru a se transforma în bani reali. Nu există o dată limită a ofertei, dar operatorul își rezervă dreptul de a o modifica sau anula oricând.

Ofertele exclusive sunt atractive pentru pasionații de jocuri de noroc, dar nu oricine poate beneficia de ele. Înainte de a accesa bonusurile unui casino online, verifică atent condițiile de participare și regulamentul complet, astfel încât să te asiguri că datele tale corespund acestora. Ține cont și de profilul tău de jucător când alegi o ofertă. De exemplu, dacă joci rar sau puțin, se poate întâmpla să nu realizezi rulajul solicitat în regulament. De asemenea, nu uita să te joci responsabil, pentru a te distra cu adevărat.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/poker-poker-online-cazinou-4518181/