Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ofertele caselor de pariuri explicate pentru începători

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
PROMOdesk Delight Solutions
Vizualizari
380

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ofertele promoționale reprezintă o parte importantă a strategiei de marketing pentru orice casă de pariuri online. În prezent, nu există operator licențiat care să nu ofere recompense celor care își deschid cont. În acest context, un bonus pariuri online poate reprezenta un argument convingător pentru a alege o agenție sau alta.

Dacă ești parior începător, poți fi bulversat de diversitatea promoțiilor găsite în secțiunile speciale. De aceea, îți venim în ajutor prin prezentarea principalelor tipuri de oferte existente în acest moment pe site-urile de pariuri sportive. Trebuie să știi că aceste oferte se împart în două categorii majore: pentru clienții noi (de bun venit) și pentru clienții existenți.

Oferte promoționale pentru clienții noi


De obicei, sunt acordate cu ocazia primei depuneri efectuate după completarea formularului de înscriere pe platformă. Ele pot consta în:

  • fonduri suplimentare – sunt bani primiți în funcție de valoarea primei/primelor depuneri. De exemplu, suma depusă este dublată, în limita a 500 de lei: cine depune 500 de lei, primește alți 500 de lei pentru a paria. Banii primiți nu pot fi retrași decât după ce sunt îndeplinite anumite cerințe de rulaj (de pildă, suma trebuie rulată de 6 ori, pe cote minime de 1.50);
  • pariuri gratuite (Free bets) – valoarea pariului poate fi fixă (de exemplu, 50 de lei indiferent de valoarea primei depuneri) sau poate varia (20 de lei pentru depuneri de până în 30 de lei, 40 de lei pentru depuneri între 31 și 100 de lei, 50 de lei pentru depuneri de minim 101 lei). Dacă pariul gratuit este câștigător, este creditat în cont numai profitul (câștig minus miză)
  • pariuri fără risc – dacă primul pariu plasat este pierzător, miza este rambursată în limita unei anumite mize. De exemplu, un client nou poate primi un pariu fără risc de până la 200 de lei
  • cote mărite – sunt acordate pentru anumite selecții din meciurile indicate de operator. Pariorul plasează pe bilet cota de pe site, dar câștigul este calculat conform cotei mărite, diferența fiind oferită fie în fonduri suplimentare, fie în pariuri gratuite.

Tot mai multe agenții de pariuri online au oferte „fără depunere”. Pariorul primește recompensa fără să efectueze un prim depozit, fie imediat după înscrierea pe platformă, fie după validarea adresei de email, fie după validarea numărului de telefon, fie după confirmarea identității. De obicei, recompensa constă în pariuri gratuite sau în pariuri fără risc (valoarea este fixă).Uneori, pentru a activa o ofertă este nevoie de folosirea unui cod promoțional menționat în textul promoției.

Oferte promoționale pentru clienții existenți


Sunt permanente sau ocazionale, acordate fie pentru realimentarea contului, fie cu prilejul unor evenimente sportive importante din fotbal, tenis, baschet ș.a.m.d. Pe lângă pariuri gratuite, pariuri fără risc și cote mărite, mai sunt întâlnite oferte precum:

  • marjă zero – operatorul renunță la marja de profit pentru anumite selecții, astfel că opțiunile de pariere se bucură de cele mai mari cote de pe piață.
  • avans două goluri – dacă echipa pe care s-a mizat are la un moment dat un avantaj de două goluri pe tabela de marcaj, atunci biletul este câștigător indiferent de scorul final;
  • câștig suplimentar – este acordat de cele mai multe ori pentru biletele de tip acumulator. Cu cât sunt mai multe selecții pe bilet, cu atât mai mare este extra câștigul. De pildă, biletele cu minim 20 de selecții pot beneficia de o suplimentare a câștigului cu 150%.
  • asigurare de 0-0 – pentru anumite piețe, miza pariului este rambursată în cazul în care partida se încheie cu o remiză albă.

Ofertele pentru clienții existenți sunt numeroase și variate, iar secțiunea dedicată este actualizată periodic. Oricum, fiecare campanie promoțională este descrisă pe larg chiar pe site-ul agenției de pariuri care o desfășoară, așadar, cu puțină atenție, totul este ușor de înțeles.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro