Bucuresti

Ofertele de toamna la prizele Bachmann

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://www.protege.ro/oferte-speciale-de-toamna...
Pret
299 LEI
Categorie
Anunturi instalatii electrice
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
124

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Priza face ca alimentarea să fie ușor accesibilă. De asemenea, pot preveni incendiile electrice, pot împiedica șocul utilizatorilor și pot fi pornite și oprite de la distanță. Diferite puncte de vânzare au utilizări diferite, așa că aflați mai multe înainte de a efectua achiziția.

Amperaj: Amperul sau amplificatorul este unitatea de bază a curentului electric. Ieșirile sunt evaluate în funcție de câte amperi pot circula simultan fără supraîncălzire și sunt atașate la siguranțe care se vor opri automat dacă priza dvs. folosește prea multe amperi. Cele mai multe prize din casa dvs. sunt evaluate pentru 15 amperi și sunt atașate la o siguranță de 15 amp cu alte câteva prize de 15 amp și întrerupătoare din aceeași cameră. Dacă cantitatea totală de amperi utilizată în camera respectivă depășește 15 amperi, siguranța se va opri pentru a împiedica supraîncălzirea prizelor și a cablajului. Unele aparate, cum ar fi congelatoare și uscătoare de gaz, necesită prize de 20 amp.

Ieșiri GFCI vs. AFCI: Ieșirile de întrerupere a circuitului de eroare la masă (GFCI) au senzori care măsoară cantitatea de curent care intră și iese din priză. Curentul care intră și iese este de obicei în echilibru, dar dacă ieșirea detectează un dezechilibru, se oprește imediat. Este important să aveți puncte de vânzare GFCI în zonele în care electricitatea s-ar putea întâlni, cum ar fi băile, spălătoriile și bucătăriile. Ieșirile de întrerupere a circuitului de defecțiune la arc (AFCI) conțin componente electronice pentru a monitoriza un circuit pentru prezența unor condiții periculoase care ar putea provoca un incendiu. Această priză poate fi declanșată pentru a opri rapid un circuit dacă este detectat un arc periculos.

Filtre anunt

Electrice: Prize si intrerupatoare