Bucuresti

Opera de trei parale

Opera de trei parale

Detalii spectacol

Telefon
0213159736, 0213159720
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul Excelsior
Vizualizari
1125

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 28 mai 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Spectacolul Opera de trei parale

Opera de trei parale este al treilea spectacol muzical pe care Răzvan Mazilu îl realizează la Excelsior, după succesul răsunător al musicalului Familia Addams și al spectacolului Fecioarele noastre grabnic ajutătoare.
Spectacolul lumii urcă pe scenă și vi se dezvăluie electrizant, bulversant, imprevizibil (ca viața!) într-o creație scenică de o teatralitate cuceritoare, care îmbină grandoarea și decadența, sarcasmul și umorul, ludicul și luciditatea. „Opera de trei parale” este, în viziunea lui Răzvan Mazilu, un manifest – artistic și estetic– ce se îmbogățește ca rezonanță și semnificații prin pasiunea și energia creatoare ale tinerei trupe de actori a Teatrului EXCELSIOR, pe care o veți (re)descoperi într-o formulă extinsă.

„Opera de trei parale” este un musical atipic, un non-musical care comentează ironic-inteligent genul liric și îl pune în relație cu alte genuri, cu alte stiluri – cu liedul, cu cabaretul. Este un spectacol care nu ține cont de nicio „rețetă” pe care este construit un musical în adevăratul sens al cuvântului. Răzvan Mazilu

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Opera