Bucuresti

Oracol

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Vizualizari
743

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 8 martie 201418:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Colivia, în colaborare cu T I P | Teatrul Independenților Profesioniști și lorgean theatre, prezintă "stagiunea cu final deschis", un experiment teatral bilunar.
Al doilea spectacol din cadrul stagiunii, “Oracol”, va fi pus în scenă chiar de Ziua Femeii, sâmbătă, 8 martie.

Începând cu ora 16:45 sunteţi aşteptaţi în Colivia pentru a petrece o după-masă inedită în compania unui desert oferit de PopUp Dinner, asistând la amenajarea spaţiului pentru “Oracol”. Spectacolul va începe la ora 18:30.

La finalul reprezentaţiei, Colivia rămâne deschisă pentru schimburi de impresii, discuţii cu cei implicaţi în stagiune şi o băutură caldă din partea casei.

| despre “Oracol”
“Oracol” este un one woman show cu Graţiela Bădescu despre femeia contemporană în relaţie cu iubirea şi identitatea proprie. Textul scriitoarei braşovene Rucsandra Pop - care stă la baza spectacolului - este un poem urban, o mărturie, un love-story colectiv care s-a născut din energiile oraşului. O producție lorgean theatre, Oracol a avut până acum peste 30 de reprezentaţii în 7 oraşe, fiind văzut de peste 1000 de spectatori.

“Am început să dăm drumul fluturilor din stomac în speranța că EL va trimite o scrisoare de pe front. Fluturi mii și mii căzuți la datorie. “Primiți cu ușa deschisă?” i-am întrebat și i-am forțat să stea unii lângă alți. Pe ei lângă ele. Pe ele lângă ei. Poate-poate fluturii rezistă. Rezultatul acestui război rece - zeci de scrisori către și dinspre front.
P.S Nu vă supărați, n-ați văzut cumva niște fluturi? Lipsesc la inventar.”

| despre Colivia
Colivia este un experiment locativ ce contestă normele acceptate de folosire a spațiilor personale.

| intrare
Numărul locurilor este limitat. Intrarea, deși liberă, se face pe bază de rezervare. Donațiile sunt binevenite însă absolut opționale.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta