Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Organizarea unei petreceri reușite acasă: 5 sfaturi practice

Organizarea unei petreceri reușite acasă: 5 sfaturi practice

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
296

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Da, tuturor ne plac petrecerile exclusiviste la restaurante de lux sau în stațiuni, dar anumite persoane se simt cel mai bine acasă. Chiar dacă nu beneficiezi de ajutorul unui organizator profesionist de petreceri, asta nu înseamnă că tu și prietenii/familia ta nu vă veți simți bine. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva sfaturi de bază, după cum urmează.

Stabilirea detaliilor de bază

Jumătate din petrecere va fi deja organizată, asta dacă pui la punct un plan bine gândit încă de la început. Așadar, printre cele mai importante detalii se vor număra:

  • Locul unde se va da petrecerea. Alege propria ta casă/apartament sau locuința unui prieten apropiat. În funcție de numărul de invitați va fi recomandat ca locuința să fie suficient de încăpătoare pentru toți;
  • Lista de invitați și tematica petrecerii. Va fi important să te gândești pe cine inviți, ce legături există între oamenii respectivi și ce au în comun. De preferat ar fi ca participanții să se cunoască între ei sau măcar să aibă anumite subiecte comune de conversație dacă nu se cunosc;
  • Ora la care se va desfășura petrecerea, dar și ora la care trebuie să începi/începeți pregătirile. Te sfătuim să organizezi petrecerea vineri seara, așadar te poți asigura că nimeni nu lucrează a doua zi și toată lumea are timp să se refacă până luni;
  • Meniul și lista de băuturi. Dacă petrecerea va avea loc într-un apartament cel mai probabil nu veți avea loc să gătiți și veți comanda ceva. Din contră, dacă veți petrecerea la casă, ați putea pregăti un grătar. În fine, pune la punct un meniu care să includă felurile preferate de mâncare ale invitaților, dar și băuturile preferate. După ce faci lista poți începe aprovizionarea. Nu uită că vei beneficia de oferte de vin spumant la preț avantajos de la Nitela Shop!

Pregătește decorul

După ce ai stabilit detaliile de bază, inclusiv tematica, poți pregăti decorul. Alege accesorii și decorațiuni care să permită și câteva ședințe foto amuzante de pe urma cărora să te alegi cu amintiri!

Alege muzica

Chiar dacă gusturile nu se discută, de preferat ar fi ca toată lumea să respecte aceeași regulă: muzica nu se va schimba în timp de cântă. Dacă există melodii preferate, puteți chiar să alcătuiți un playlist în funcție de gusturile prietenilor. Pe de altă parte, dacă există și genuri care nu sunt agreate de toată lumea, ai putea specifica asta încă de la momentul în care faci invitația. Sau poți stabili un gen anume, de exemplu colinde, pentru perioada sărbătorilor.

Pregătește vecinii


Fie că petrecerea va avea loc la casă sau la bloc, există un nivel de zgomot pe care va fi recomandat să nu-l depășiți pentru a nu vă deranja vecinii. În calitate de gazdă vei fi responsabil atât de satisfacția petrecăreților, cât și de zgomotul pe care îl produc aceștia. De preferat va fi să-ți anunți vecinii (cel puțin pe cei de deasupra, de dedesubt și de lângă tine, dacă stai la bloc) la ce oră începe petrecerea și pe ce dată și să-ți ceri scuze în avans pentru zgomotul produs. Asta nu îi va împiedica neapărat să apară îmbufnați la ușă sau să sune la poliție, dar va fi un gest apreciat.

Pregătește scena

De obicei la petreceri se și dansează, așadar n-ar fi rău să dai la o parte obiectele care i-ar putea încurca pe petrecăreți. Mută fotoliul sau biroul din mijlocul camerei! Nu uita nici de faptul că nu toată lumea dansează, așa că pregătește câteva activități, de exemplu jocuri, și pentru celelalte persoane. Plus ca la un moment dat toată lumea obosește de la atâta dans.

Te vei bucura cu siguranță de o petrecere de excepție dacă aplici toate aceste sfaturi!

Sursa foto: pexels.com/photo/family-celebrating-christmas-dinner-while-taking-selfie-5778899/

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro