Bucuresti

Organizează o ieșire la Pensiunea Moldavia Best din Slănic Moldova pentru un strop de relaxare

Organizează o ieșire la Pensiunea Moldavia Best din Slănic Moldova pentru un strop de relaxare

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
611

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Opțiunile de cazare din stațiunea Slănic Moldova sunt destul de abundente și există o opțiune pentru fiecare gust și buget. Cei care au nevoie de o atingere mai familiară ar găsi diferite facilități de cazare extrem de bine adaptate nevoilor lor cum ar fi pensiunile. Este recomandat să rezervi unități de cazare întregi sau camere în prealabil, deoarece este posibil ca în anumite perioade ale anului din cauza cererii mari să găsești cu greu ceva disponibil.

Dintre diferitele forme de cazare din stațiune, pensiunile sunt cele mai ieftine și cele mai rentabile unități de cazare. Contrar opiniei populare, aceste pensiuni nu sunt doar pentru tineri. Persoanele de toate vârstele sunt binevenite.

Pensiunea Moldavia Best a început să primească oaspeți începând cu vara anului 2013, fiind o pensiune cochetă, numai bună pentru a fi ocupată integral de un grup organizat. Dimensiunea vilei nu este foarte mare, ea are o capacitate de 8 locuri, având 4 camere de dormit, băi proprii pentru fiecare cameră, living și bucătărie.

Unitatea oferă toate serviciile, confortul și condițiile unei pensiuni moderne, oaspeții putându-se bucura de designul călduros și ospitalier al zonei.

Ca și dotări, camerele dispun de tv cu cablu, încălzire și apă caldă, internet wireless.

Ca și localizare, vila este situată la circa 1,5 km de pârtia de schi Nemira și la cam 2 km de centrul stațiunii Slănic Moldova. În plus, ea este localizată pe malul drept al râului Slănic față în față cu stația Peco din zonă.

Pensiunea dispune și de o curte generoasă de aproximativ 1000 mp, aceasta fiind un excelent loc de relaxare atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Aici sunt amenajate: un loc de joacă pentru copii, o parcare pentru 6 - 8 mașini, o terasă mare, un foișor cu grătar și cu cuptor. În apropierea curții există o mică plantație de zmeură, coacăze, mure, etc.

După cum spuneam mai sus, Pensiunea Moldavia Best se închiriază doar integral, pe o perioadă minimă de 2 nopți, la prețul de 700 lei/ vilă/ zi.

Imagini reprezentative ale pensiunii, informații de contact și alte detalii găsești pe site-ul www.moldaviabest.ro

Evenimente în desfășurare în stațiunea Slănic Moldova:

  • 12- 14 octombrie 2018 - Are loc ediția a-3-a a Festivalului „Răvășitul Oilor”, de pe Muntele Bolovanu. În cadrul acestuia au loc spactacole folclorice, concurs de animale și produse tradiționale, foc de tabără șise pot gusta preparate tradiționale precum pastramă de oaie, brânzeturi, bulzuri ciobănești însoțite de pahare de vin și de rachiu din belșug.