Bucuresti

Organizezi o petrecere restrânsă la tine acasă? Ce spui despre coșuri cu flori în loc de decorațiuni?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Anul 2020 a fost și încă este unul atipic și foarte dificil pentru fiecare dintre noi din cauza pandemiei de Coronavirus. Fiecare dintre noi ar trebui să facă orice pentru a se proteja și pentru a-i proteja pe cei dragi, iar aici includem și amânarea vizitării persoanelor care sunt incluse în categoria de risc. De asemenea, așa cum știi deja, nu se mai pot organiza petreceri cu un număr mare de invitați și oricum nici nu ar fi fost recomandat. Așa că dacă îți dorești neaparat să sărbătorești ceva, cel mai bine este să te bucuri alături de familie, doar dacă nu există nici un risc, organizând o mică petrecere acasă.

Ne îndreptăm cu pași repezi spre o mulțime de sărbători de sezon (Sf. Mihail și Gavriil, Sf. Andrei, Ziua Națională a României, Sfântul Nicolae, Crăciunul și Revelionul) însă trebuie să fim conștienți că anul acesta le vom sărbători mai restrâns, alături de familie, pentru a minimiza orice risc. În plus, probabil vei fi și tu de acord că toate aceste sărbători sunt mai frumoase dacă sunt petrecute alături de persoanele care sunt cu adevărat importante pentru tine. Ar trebui să conteze crearea unor amintiri frumoase alături de cei dragi, deoarece aceste momente nu se vor mai întoarce niciodată.

Pregătirea unei petreceri mici nu ar trebui să fie dificilă, mai ales că invitații sunt persoane cărora le cunoști foarte bine preferințele. Nu te strădui ca totul să iasă perfect: important este ca toată lumea să se simtă bine, chiar dacă nu ai găsit șervețelele perfecte sau dacă nu ai suficiente pahare dintr-un set și este nevoie să completezi cu altele care au un model diferit.

Datorită tehnologiei, astăzi putem să ne facem viața mult mai ușoară și chiar să comandăm tot ce ne trebuie online: mâncare, băuturi și chiar și decorațiuni. Știm că probabil vei dori să îți decorezi casa într-un mod diferit, așa că vrem să îți propunem o idee inedită. Ce ai spune dacă în loc de clasicele decorațiuni ai alege coșuri cu flori? Acestea pot fi alese în funcție de preferințele invitaților sau în funcție de culorile generale ale tematicii pentru petrecere. În plus, poți comanda cosuri cu flori foarte simplu, de la o florărie online de renume, așa cum este Maison d’Or!

Cu ajutorul florilor, poți crea orice decor vrei și poți să potrivești decorațiunile cu tematica petrecerii. Ce spui despre o petrecere cu tematică inspirată dintr-un film? Sau o petrecere cu influențe retro, alături de decorațiuni cu trandafiri roșii? Orice este posibil, iar florile vor da un aer diferit întregii petreceri. În plus, le vei putea păstra zile bune după ce se termină petrecerea, spre deosebire de decorațiunile clasice pe care le vei strânge a doua zi.

De la Maison d’Or poți alege dintr-o gamă variată de coșuri cu flori, ideale pentru orice petrecere și care se potrivesc oricăror gusturi. Și ca să îți fie mai ușor, află că vei primi aceste decorațiuni florale direct la tine acasă, în ziua și la ora la care preferi, astfel încât să te bucuri de ele cât sunt proaspete.

Ce părere ai despre sugestia noastră de a folosi flori în loc de decorațiuni clasice?

Sursa foto: unsplash.com/photos/40pMa5EbzxI

Autor

Filtre articol

Categorie articol: Diverse