Bucuresti

ORINRO: Nu treceți cu vederea aceste semnale de alarmă!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1660

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mulți oameni le trec cu vederea, pentru că le este rușine să vorbească despre asta. Prostata mărită duce la probleme cu urinatul, probleme cu funcția sexuală și în cele mai grave cazuri, duce chiar până la cancer de prostată.

Cum îmi pot da seama că am probleme cu prostata?

Odată cu procesul de îmbătrânire a bărbaților, prostata crește în dimensiune. Putem vorbi despre o problemă atunci când se exercită presiune asupra canalului urinar. Ca urmare apar dificultățile la urinare, problemele cu erecția. Mergeți mai des la toaletă sau simțiți dureri subabdominale arzătoare.

Această problemă îi privește doar pe bărbații de vârstă înaintată?
În general este valabil că de prostată mărită suferă doar bărbații de vârstă mai înaintată. Însă problemele pot apărea și la bărbații mai tineri, după vârsta de 50 de ani.

Cum se rezolvă această problemă?
Prima posibilitate este vizita la medic. Acesta vă va prescrie antibiotice. Dacă doriți rezolvarea problemei pe termen lung, există încă o posibilitate – magnetoterapia. Aparatul BioTorus are efecte analgezice, antiinflamatoare și de regenerare. Și domnul Gheorghe din Brașov are experiențe cu acest aparat: ”De când am aparatul acasă, l-am folosit pentru tratarea inflamației la prostată. Mă bucur că aparatul m-a ajutat și mi-a fost demonstrat prin investigațiile făcute ulterior. Inflamația a cedat iar starea prostatei s-a ameliorat.”

În prezent, aparatul BioTorus este folosit de peste 120 000 de oameni.

Încercați-l și Dumneavoastră gratuit
Este suficient să vă înregistrați pe site-ul www.orinro.ro și vă programați pentru o testare gratuită.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306