Bucuresti

Padurea InCANTata

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
762

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 23 aprilie 2010 20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Aduceti Lumina in Spectacol ! ...nici o lumina nu se pierde... nici o lumina nu este neimportanta... contributia voastra de lumina va crea, va descoperi spectacolul...

Recomandarea organizatorilor: spectatorii sunt rugati sa aduca lanterne mici, mari, de orice culoare sau forma. Light Designul le apartine. Realitatea spectacolului se descopera prin creatia lor de lumina.

Irinel Anghel este o storyteller... Padurea inCANTata este o poveste despre transformarea partilor noastre intunecate in reversul lor luminos, o calatorie in care ne confruntam cu noi insine pentru a ne descoperi.

Irinel Anghel (n. 1969) a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie. Timp de 20 de ani a fost director artistic al ansamblului Pro Contemporania. Este un creator si un performer ce a explorat continuu forme neconventionale de exprimare artistica. Nu se poate stabili intr-un loc pe care sa si-l revendice, fiind indragostita de toate experientele ce se pot deschide pornind din clipa prezenta, din ACUM.

In ultimii doi ani se dedica performance-urilor interdisciplinare creand experiente la intersectia muzicii cu miscarea, cu imaginile, cu obiectele, alegandu-si parteneri in functie de necesitatile proiectelor, de la muzicieni de prestigiu ai scenei romanesti si internationale, la colaboratori din afara domeniului artistic, la animale si obiecte. Isi foloseste vocea ca instrument prin tehnici extinse dincolo de sfera propriu zisa a cantatului "normal", si instrumentele muzicale ca obiecte de interactiune coregrafica, devenind in acest moment un performer de "incrucisare" artistica, un sounDancer al productiilor sale.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru