Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Parcul Bazilescu (Nicolae Balcescu)

Parcul Bazilescu (fost Nicolae Balcescu)

Detalii parc

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Bucurestii Noi
Categorie
Parcuri
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
9326

Voteaza & Distribuie

Prezentare parc

Parcul Bazilescu din Bucuresti
Parcul Bazilescu (fostul parc Nicolae Balcescu) este un parc aflat in partea de nord vest a Bucurestiului, cartierul Bucurestii Noi, in prezent avand o suprafata de 13,5 hectare. In momentul amenajarii (1954), parcul se intindea pe o suprafata de 120 de ha. Terenul pe care a fost construit parcul a fost donat de juristul Bazilescu statului roman.
In 2004 Primaria sectorului 1 a investit peste 1 milion de euro pentru amenajarea parcului.
In interiorul parcului este amplasat Teatrul de Vara, cu o capacitate de 2000 de locuri, aflat in administrarea Ministerului Culturii. In prezent teatrul este intr-o stare avansata de degradare.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro