Bucuresti

Pardoseli decorative - Ce sunt și cât costă?

Pardoseli decorative - Ce sunt și cât costă?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
128

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tipuri de pardoseli decorative și avantaje

În amenajarea unui spațiu este necesar să ținem cont atât de detalii care țin de funcționalitate, cât și de rolul decorativ al variantelor pe care le alegem, iar dacă discutăm despre pardoseli, acest aspect este cu atât mai important. O alternativă la pardoselile obișnuite este reprezentată de pardoselile decorative, care îmbină aspectul plăcut cu rezistența sporită, fiind o alegere ideală pentru numeroase aplicații.

Pentru mai multe detalii despre pardoselile decorative și avantajele acestora în amenajarea unui spațiu ne-am îndreptat atenția către Deqoria – un furnizor important din România de produse și soluții pentru amenajări, cu o experiență îndelungată în acest domeniu.

În ceea ce privește pardoselile decorative, două dintre opțiunile recomandate de Deqoria și preferate de clienți, datorită versatilității și caracteristicilor pe care le au, sunt pardoselile din beton decorativ și covoarele poliuretanice.

Cei care sunt în căutare de soluții complete, care bifează avantaje precum aspect plăcut, durabilitate, rezistență, montaj ușor și un raport foarte bun calitate-preț, trebuie să știe că atât covoarele poliuretanice, cât și pardoseala din beton decorativ, îmbină cu succes aceste caracteristici.

Conform Deqoria, majoritatea celor care aleg covoare poliuretanice sau beton decorativ folosesc astfel de pardoseli decorative în spații cu trafic intens sau în care sunt întreprinse activități care ar putea să strice aspectul altor tipuri de pardoseli. Motivul este cât se poate de simplu: aceste tipuri de pardoseală decorativă sunt mult mai rezistente la trafic, în comparație cu pardoselile clasice.

Alt avantaj ale acestor tipuri de pardoseală decorativă este curățarea rapidă și ușoară, posibilă datorită modului de aplicare: fără rosturi, în suprafață continuă. Aplicarea în suprafață continuă nu implică doar avantaje de ordin practic, ci și din punct de vedere estetic, având în vedere că o astfel de pardoseală conferă un aspect modern întregului spațiu.

Utilizare pardoseli decorative

Ambele tipuri de pardoseală decorativă menționate anterior pot fi utilizate cu succes în numeroase stiluri de amenajare, datorită varietății de culori, finisaje și texturi în care sunt disponibile. Astfel, în funcție de alte particularități ale stilului de amenajare, poate fi ales modelul de pardoseală decorativă, iar atât covoarele poliuretanice, cât și betonul decorativ, sunt pardoseli care pot fi integrate ușor în spații moderne, minimaliste, industriale sau urbane.

Câteva dintre aplicațiile și domeniile în care poate fi aleasă o pardoseală decorativă în detrimentul altor opțiuni sunt: terase, trotuare, scări, showroom-uri, spații comerciale, hoteluri, restaurante, spații publice, dar și mediul rezidențial.

Preț pardoseli decorative


Nu putem discuta despre un preț universal valabil al pardoselilor decorative, deoarece acesta depinde de mai multe aspecte, dintre care pot fi amintite tipul și proveniența materiei prime, nivelul de calitate a produsului sau caracteristicile tehnice pe care le are.

Totodată, costul pe care îl va avea amenajarea cu pardoseală decorativă depinde și de caracteristicile spațiului amenajat, precum dimensiunea suprafeței sau condiția în care se află suprafața suport pe care va fi aplicată pardoseala.

La aspectele menționate anterior se adaugă și prețul montajului pardoselii decorative. La fel ca în cazul produsului, nici în cazul montajului nu este recomandat să existe compromisuri în privința calității. Un preț mai ridicat se justifică dacă este vorba despre o echipă de montaj cu experiență și un produs de calitate superioară, în caz contrar existând riscul de a cheltui sume mult mai mari de bani pentru înlocuirea pardoselii decorative existente cu una nouă.

Deqoria este un furnizor de produse și servicii de amenajare de calitate superioară la prețuri foarte accesibile. Printre altele, la Deqoria poți găsi o varietate de tipuri de pardoseli decorative rezistente și durabile, cu ajutorul cărora vei oferi spațiului amenajat un aspect desăvârșit.