Bucuresti

Păreri PEFOC - cum poți transforma soba pe lemne în sursa ta magică de încălzire naturală

Păreri PEFOC - cum poți transforma soba pe lemne în sursa ta magică de încălzire naturală

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
222

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Visul de a deține în propria casa un focar semineu somptuos ți se pare irealizabil din lipsă de spațiu sau buget?

Nu trebuie să-ți mai faci griji! Răspunsul vine de la meșterii Pefoc care, grație a peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional de soluții termice premium, ne propun o soluție alternativă mult mai accesibilă din punct de vedere al costurilor raportate la randamentul caloric.

Așadar, în următoarele rânduri, specialiștii cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în toată țara, ne vor face cunoștință cu noile modele de sobe ce reușesc din ce în ce mai mult să atingă potențiale de încălzire inimaginabile cu câțiva ani în urmă. Adevărată sursă de încălzire naturală, soba de fier pe lemne, pe lângă randamentul superior, a început să puncteze serios și la aspectul estetic, înnobilând cu tușe spectaculoase, designul fiecărui stil de locuință în parte. Se știu deja multe lucruri despre eficiența sobelor fabricate din fontă care încep să emane căldura la scurt timp după aprinderea focului, dar abia de câțiva ani, oamenii descoperă avantajele sobelor căptușite cu șamotă.

Șamota este un material consumabil cu parametri izolatori extrem de eficienți, care ajută radical în procesul de ardere, crescând semnificativ și randamentul sobei. Datorită temperaturii foarte ridicate generate în camera de ardere, rămân mai puține reziduuri de cenușă depuse în interior, ajutând la menținerea curată a coșului de fum. Așadar, totul va rămâne mereu curat iar soba, mult mai simplu de curățat. În plus, sobele căptușite cu șamotă au un aspect mai plăcut, deși trebuie menționat faptul că, șamota necesită înlocuire în decurs de 4-5 ani, fiind un material consumabil.

Tipul unei sobe se alege în funcție de puterea necesară încălzirii suprafeței de care dispui. Modelele din oțel cu șamotă, au avantajul de a necesita mai puțină curățare și întreținere datorită temperaturii ridicate din camera de ardere. Dar pentru o căldură care să se emane mai mult timp după stingerea focului, cele mai potrivite sunt sobele cu pereții din fontă.

Nici designul nu trebuie omis. Noile modele de sobe pe lemne au devenit mai spectaculoase din punct de vedere estetic, fiind atent construite pentru a se adapta la ambientul înconjurător pe care îl promovează locuința fiecăruia dintre noi, indiferent de stil, personalitate sau design. În acest sens, pe piața de specialitate vei putea găsi modele ultramoderne cu picior de susținere de formă ovală sau sobe rustice placate cu teracotă. Pentru spațiile locuibile de mici dimensiuni, profesioniștii din domeniul soluțiilor de încălzire alternativă de la PEFOC, recomandă alegerea unor modele mai înguste.

Căldura naturală emanată de arderea lemnelor nu se compară cu nici o altă variantă de procurare a căldurii, de aceea, tot mai multe persoane au început să opteze pentru acest tip de încălzire a locuinței lor. Nu mai sta nici tu pe gânduri și investește inteligent într-o sursă de căldură de care să te poți bucura întreaga iarnă în confortul casei sau cabanei tale de la munte, unde vei putea petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau persoanele dragi.

Intrând pe site-ul oficial pefoc.ro ai acces la peste 9000 de produse și accesorii termice, potrivite pentru toate gusturile. Începând de la sobe din fontă și oțel, înnobilate cu șamotă pentru un finisaj elegant și eficient, șeminee pe lemne, pe peleți, șeminee pe gaz, coșuri de fum profesionale, și până la modele fermecătoare de semineu decorativ electric sau cu bioethanol, meșterii sibieni îți vor oferi consultanță și transport gratuit pentru produsele din gama termicelor voluminoase, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Așadar, Pefoc este casa soluțiilor termice complete - totul pentru ca alegerea ta să fie perfectă și să te bucuri de confortul sublim, alături de familie, prieteni sau în brațele calde ale persoanei iubite!