Bucuresti

Parte Eco Grup

Detalii

Adresa
Bucuresti, Intrarea Binelui, nr. 1 A (incinta Horting)
Telefon
0786161503
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
72

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Parte Eco Grup Bucuresti

Firma noastra este formata dintr-o echipa tanara, profesionista ce se ocupa cu productia publicitara si ofera urmatoarele servicii:

1. Creatie / Grafica / DTP
Fie că porniţi o afacere nouă sau doriţi o revitalizare de imagine a unei afaceri existente (rebranding), designul grafic pentru identitatea vizuală trebuie să fie atent elaborat, cât mai original, reprezentativ, vizibil și memorabil. Putem realiza o multitudine de mesaje prin intermediul designului grafic sau a desenului artistic.

2. Print DIGITAL
Realizăm orice lucrare de tipar digital, oferind o gamă largă de produse: cărţi de vizită, afișe, flyere, pliante, cataloage, mape de prezentare, agende personalizate, notes, calendare de birou sau de perete, inserturi, broșuri, felicitări și invitaţii, meniuri restaurant, legitimaţii și ecusoane etc.

3. Print digital UV
Imprimam pe o multitudine de materiale plane rigide (dimensiune maxime de 60 x 85cm) cu grosimi de pana la 15cm: plastic, lemn, metal, hârtie, mucava, sticlă, piatră, piele, etc. Personalizam obiecte promoţionale, cum ar fi: brichete, pixuri, coperţi agende, CD/DVD, carcase, cutii metal, cutii placaj, etc.

4. Print 3D
Printăm cu plastic ABS diverse obiecte: de la decorative (măști, figurine, machete, elemente de figuraţie etc.) la piese cu uz practic (agăţători, cleme de prindere, suport pixuri, matriţe etc.), în funcţie de cerinţele clientului.

5. Gravura si debitare laser
Gravura laser este o metodă de inscripţionare a obiectelor din plastic, lemn, hârtie, carton, piele, sticlă, cauciuc realizată cu ajutorul laserului. Personalizăm o multitudine de obiecte promoţionale, cadouride afaceri sau pentrucei dragi. Decupăm (debităm laser) cu precizie diverse materiale plane (placaj, plexiglas, hârtie, piele, folii etc.).

6. Cutterare si insciptionare
Realizam: stickere, etichete, autocolante pentru inscripţionarea mașinilor sau/ și vitrine și elemente grafice de semnalistică, termocolante pentru transfer termic pe materiale textile.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre

Oferta publicitate: Design publicitar, Tipar digital