Bucuresti

Patru sfaturi să organizezi o nuntă în condițiile actuale

Patru sfaturi să organizezi o nuntă în condițiile actuale

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 3 zile
Vizualizari
89

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

În ultima perioadă, multe cupluri au fost nevoite să își amâne nunta sau să renunțe la planurile pe care le aveau, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Însă, au fost și cupluri curajoase, care au căutat modalități de a organiza, în continuare, o nuntă în pandemie, respectând normele de distanțare socială. Organizatorii de nunți s-au adaptat rapid la noile reguli și au venit cu tot felul de soluții, astfel încât, evenimentele să fie unele cât mai reușite.

Dacă și tu îți dorești să te căsătorești în următoarea perioadă, trebuie să ții cont de faptul că încă ne aflăm în pandemie și că vor exista anumite restricții. Noi îți venim în ajutor cu sfaturi, astfel încât să poți organiza nunta la care ai visat.

Creează o listă de invitați restrânsă

Dacă îți vei organiza nunta în pandemie, este important să fii la curent cu toate restricțiile privind distanțarea socială și organizarea de evenimente. De asemenea, ține cont că un număr mai mare de invitați va implica o serie mai mare de costuri – de la alegerea unei locații mai mari, până la organizarea unui meniu mai variat. În plus, dacă vei avea mai mulți invitați la nuntă, trebui să petreci timp cu fiecare, astfel încât să îi faci pe toți să se simtă bine. În schimb, cu un număr redus de invitați, te vei simți ca în familie, și nu vei avea probleme cu respectarea regulilor impuse de pandemie. Oricare ar fi decizia ta, nu uita să alegi o invitație de nuntă specială, care să marcheze acest moment important din viața voastră. Acum găsești mai multe tipuri de invitații de nuntă ieftine în București, la Indigo, așa că ai de unde să alegi modelul perfect pentru nunta ta.

Alege o locație potrivită

O nuntă restrânsă, pe timp de pandemie, are și câteva avantaje, printre care varietatea locațiilor. Însă, înainte de a opta pentru o locație, este important să alegi o anumită tematică și să stabilești o viziune asupra nunții, astfel încât totul să se potrivească perfect în context. În funcție de sezon, poți organiza o nuntă într-o grădină superbă, pe o terasă cu vedere la lac, într-un camping, pe plajă, în pădure, într-o vie sau chiar la un hotel cu piscină sau pe o terasă rooftop. De asemenea, înainte de alege spațiul, trebuie să ții cont și de numărul de invitați, de media de vârstă a acestora, de momentele artistice pe care ți le dorești la nuntă, de tipul meniului, stilul vestimentar, tematica nunții, etc. Toate aceste detalii te vor ajuta să iei mai ușor o decizie privind alegerea unui spațiu potrivit pentru nunta voastră.

Stabilește un meniu restrâns

Dacă ai ales locul, următorul pas ar fi stabilirea meniului. Preparatele delicioase și băuturile sunt fix elementele de care ai nevoie pentru a condimenta o nuntă restrânsă. Fiind vorba de o nuntă cu mai puțini invitați, poți renunța la fastul specific evenimentelor clasice și te poți orienta către un meniu cu trei feluri de mâncare – antreu, pește și friptura. Preparatele de la antreu ar trebui să fie cât mai variante și frumos prezentate, iar peștele ar trebui servit cu o garnitură de legume sau cu risotto. La felul principal, poți opta pentru un mix de carne de curcan cu vită sau cotlete de berbecuț, alături de cartofi gratinați si salată. De asemenea, poți alege și o variantă mai îndrăzneață de meniu, cu o servire de tip bufet suedez; iar, dacă îți dorești o petrecere cu o atmosferă mai relaxată, poți organiza un barbeque în grădină sau un proțap.

Alege un DJ de nuntă experimentat

Dacă vrei ca invitații tăi să se simtă bine și să aibă parte de o seară de neuitat, alege un DJ cu experiență. Dacă nunta va fi în aer liber, discută, în prealabil, cu acesta, ca să te asiguri că deține toate echipamentele necesare. Un DJ experimentat va înțelege acustica și sunetul și modul în care acestea se schimbă în aer liber. Un alt aspect important va fi configurarea spațiului. În funcție de locul de desfășurare, este posibil să ai nevoie de acces la energie electrică, așa că nu uita să verifici sursele de alimentare. De asemenea, pentru o petrecere în aer liber, este importantă și amenajarea unui ring de dans acoperit, astfel încât invitații să poată dansa în voie, indiferent de condițiile meteo.

Așadar, acestea sunt o parte dintre aspectele de care ar trebui să ții cont în ceea ce privește organizarea unei nunți în pandemie. După anul pandemic 2020, schimbările produse și-au pus amprenta vizibil asupra industriei de evenimente, iar diferențele sunt enorme. Acum, nunțile se organizează chiar și pe timp de zi, iar cele mai multe cupluri preferă evenimentele mici și cochete, cu un număr restrâns de invitați.

Sursa foto: unsplash.com/photos/1Bs2sZ9fD2Q