Bucuresti

"Pe cine numim... EU"

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
567

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 15 mai 201716:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Vă invităm luni, 15 mai 2017,ora 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei unde va avea loc lansarea albumului (dublu CD) al luiSergiu Cioiu intitulat "Pe cine numim... EU" – o reeditare a albumului "La o adică" din 1981, LP lansat la T.F.M., cu muzica de Dan Stoian, pe versuri de Marin Sorescu şi Poeme soresciene, în interpretarea lui Sergiu Cioiu, pe un decor muzical de Leonard Constant.

Albumul este editat de Casa de Discuri EUROSTAR (manageri Venera și Paul Stângă) care a aniversat 25 de ani de la înființare şi a fost distinsă recent cu ”Premiul Discului” la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a UCMR pe anul 2016.

„SERGIU CIOIU, un artizan al cântecului și al zicerii, numit de unii admiratori, un gentleman al cântecului, surprinde printr-un repertoriu în care muzica servește perfect textul sau poemul. Poezia scrisă devine o adevărată inspirație pentru actorul care o recrează, într-o adevărată fuziune cu spectatorii”.

Sergiu Cioiu se va prezenta de data aceasta publicului cu un recital special, teatral, muzical şi poetic, tandru și ironic, intitulat “Pe cine numim... EU” - titlul fiind un vers dintr-un poem de Marin Sorescu, în care poetul ne... avertizează ”să fim foarte atenți! Să fim atenți, mai ales, pe cine numim... EU. Acest EU ascuns sub atâtea măști... întocmai ca la teatru”.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta