Bucuresti

PEFOC este casa șemineelor premium cu transport gratuit și livrare rapidă oriunde în București!

PEFOC este casa șemineelor premium cu transport gratuit și livrare rapidă oriunde în București!

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 6 ore
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
95

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Afacere 100% românească, echipa meșterilor sibieni de la PEFOC a reușit să crească sănătos de la an la an, fără compromisuri sau artificii menite să urmărească profitul cu orice preț și asta o face de mai bine de 20 de ani de activitate pe piața autohtonă. Pornind de la Sibiu cu primul șemineu pe lemne și până la sobele cu randament sporit sau cel mai bun grătar de grădină construit din cărămidă, afacerea s-a extins într-un ritm susținut grație pasiunii, respectului pentru munca onestă, dar și a rețelei proprii de meșteri autorizați care acoperă cu ușurință toate regiunile importante ale țării, inclusiv București.

Unul dintre primele aspecte cu care am încercat mereu să ne diferențiem în raport cu concurența este reprezentat de profesionalismul și devotamentul echipei noastre. Atât cei care montează șemineul, dând dovadă unei precizii nemțești când vine vorba de construirea lui propriu-zisă, cât și personalul care este responsabil cu serviciile de consultanță și suport, sunt oameni impecabil instruiți, atât profesional, cât și uman. În acest fel, indiferent dacă vrei un șemineu tradițional cu focar premium, o sobă pe peleți, o soluție profesională de evacuare a fumului sau cel mai bun grătar electric, la celălalt capăt al telefonului nu vei da niciodată de un robot cu răspunsuri predefinite, ci de un consultant real, încântat să te ajute în timp real, cu toate informațiile de care ai nevoie.

Înainte de toate, politica Pefoc se bazează pe respectul față de client prin dezvoltarea unui parteneriat sănătos și onest, de lungă durată. Atât înainte, dar mai ales după achiziționarea șemineului, noi oferim consultanță clientului și suntem dispuși să-i răspundem oricăror întrebări. În acest fel, relația cu clientul nostru nu se va sfârși o dată cu achiziția propriu-zisă, ci va continua atâta timp cât este nevoie și de fiecare dată când clientul nostru va considera necesar să apeleze la ajutor specializat.

De asemenea, politica de garanție pentru noi este sfântă! Deși aceste lucruri se întâmplă extrem de rar, când vine vorba despre remedierea eventualelor defecțiuni apărute la gama de șeminee Pefoc - la focar, soba, coș de fum sau la orice alt tip de produs ce beneficiază de asigurare - echipa cu sediul central la Sibiu, va interveni în cel mai scurt timp pentru a remedia eventualele probleme, fără costuri suplimentare! În plus, transportul este gratuit pentru comenzile peste 1300 lei, iar livrarea se face la client în maximum 2 zile lucrătoare de la confirmarea acesteia.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect prin care încercăm să ne separăm de concurența directă, se referă la faptul că Pefoc, colaborează cu liderii mondiali în materie de șeminee din Europa și SUA, iar pentru a fi conectați în permanență la noutățile pieței, ne consultăm cu cei mai buni profesioniști din domeniu. De asemenea, suntem prezenți la expoziții și evenimente prin care încercăm să ne facem mai ușor cunoscute serviciile și produsele noastre calitative, clienților interesați de universul fascinant al încălzirii neconvenționale.

Ai întrebări sau îți dorești consultanță în privința alegerii șemineului potrivit? Nimic mai simplu! Magazinul on-line pefoc.ro este locul în care vei primi toate răspunsurile și informațiile întâmpinându-te cu o gamă variată de produse, începând de la: coșuri de fum, focare, șeminee, sobe, grătare Sibiu și prețuri la toate accesorile necesare pentru asigurarea căldurii și bunăstării căminului tău la superlativ!