Bucuresti

Perioada de presale la Metalhead Meeting se incheie in data de 7 mai

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
482

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Incepand cu data de 7 mai, perioada de preturi promotionale pentru biletele de la METALHEAD Meeting se incheie. Astfel, mai sunt doar doua zile (5, respectiv 6 mai) in care biletele au preturile de 80 lei Acces General si 110 lei Golden Circle.
De asemenea, organizatorii anunta ca la caterogia Golden Circle mai sunt doar cateva zeci de bilete disponibile, aceasta categorie fiind aproape SOLD OUT.

Din data de 7 mai, biletele vor costa 100 de lei Acces General si 140 de lei Golden Circle, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Biletele se pot cumpara in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara:
- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: Uman Shop
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3
De asemenea, acestea se gasesc si la SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7)

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).
METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premiumsi Monster Energy!