Bucuresti

Peste 10.000 de participanti, la prima editie BURGERFEST

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Peste 10.000 de participanți, la prima ediție BURGERFEST
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc între 22 si 24 mai, la Verde Stop din București.

Pragul festivalului a fost trecut de peste 10.000 de persoane, în cele trei zile, care au cosumat aproximativ 14.000 de burgeri. Au avut loc 4 concerte cu Golan, Coma, Niște Băieți și ROA, două concursuri pentru cel mai bun burger - unul de amatori și unul de profesioniști.

La festival au participat nouă restaurante, cărora se adaugă diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar.

Au fost amenajate un food court, un lounge, spații recreaționale cu fussball, tir, tenis de masa sau badminton și un spațiu dedicat copiilor, realizat cu sprijinul Asociației Ajungem Mari.

La realizarea festivalului a lucrat o echipă de producție de aproximativ 60 de persoane.

Biletul de intrare a fost 15 lei.

Interesul publicului pentru festival a depășit așteptările organizatorilor, care pe această cale doresc să mulțumească celor care au înteles ca un burger gourmet nu este un produs de fast food, iar preparea lui poate dura mai mult.

În ceea ce privește competiția pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iată câștigătorii:
Locul 1 - Cezar StanislauLocul 2 - Ovidiu VasileLocul 3 - Maximilian That
Juriul a fost format din reprezentanți ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o săptămână, la restaurantul Ludic (StradaAaron Florian 3A). Le mulțumim tuturor celor care au participat la competiția de amatori și îi așteptăm și la ediția viitoare!
Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras și Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (București) , Burger Box (București) , Burger Van (București) , Bistro de l'Arte (Brașov), Grand Combo (București), Ludic(București), Modelier (București), Old Brick Pub (București), Sky Bar (București)